• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry dziewczyny:-)

Kiwisia--> gratuluję Zuzinki!!! czekamy na fotki maleństwa :)
Kate i Gotadora--> kciuki zaciśnięte za Wasze dzisiejsze wizyty i dłuuugie szyjki!!! &&&&&&&&&&
Adus--> mam nadzieję, że wszystko wróci szybko do normy, a Ty się wyśpisz:happy:
Madzialenak--> biedna, musiałaś się namęczyć...ja się chyba tez nie odważę surowego soku pić z buraków...mój żołądek jest bardzo wrazliwy, ale same buraki uwielbiam i jem
Ikasia--> ale wcześnie robisz zakupy:-) Ja się wstrzymuję jak mogę, ale jak poznam płeć to chyba też puszczą mi wodze;):happy:

Miłego dzionka dla Was wszystkich dziewczyny !!!!!!!

reklama
Kate, Gotadora za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aduś :* Nie przejmuj się mężem. Pamietaj teraz Ty i Synuś! :tak:

Dziewczyny mi dr wczoraj zlecił badanie-odczyn Coombsa :confused: ja mam gr A RH+ a mąż B RH+.... Nie wiem po co to, bo konfliktu nie ma... Robiłyście takie badanie?

Gotadora, Kate, kciuki za wizytkę zaciśnięte. Czekam na relację po :-)

Madzialenak, ojej, bidulko. Nie pij już więcej tych świeżych soków. Po co masz się męczyć.
Oby ten ból już nigdy nie wrócił.

Lilia, dziękuje kochana, że pytasz. Powiem Ci, że czuję się coraz lepiej. Ból jest nadal, ale na swoim koncie mam już jeden sukces - cały wczorajszy dzień nie brałam już ketonalu. No bo ileż można łykać to świństwo.

Sony, udanego wypoczynku na łonie natury. I nie myśl za dużo, bo jeszcze myśliwym zostaniesz.

Gotadora, wcale się nie dziwię A. Cię zamknął w samochodzie. Po prostu bal się, żeby Cię nikt nie ukradł. :-)

Miłego dnia Foremki :-D

Lawendowy Sen :-D:-D:-D zupełnie o tym nie pomyślałam,że to taki powód może być :-D:-D:-D ale jakby był upał to bym nawet i skakała w środku, aby ktoś go z tego sklepu wywołał :rofl2: a tak to mi tylko głupio było, bo się ludzie dziwnie patrzyli na mnie jak mi autek wył

Hej, ja juz po wizycie, ogólnie wszystko dobrze, szyjka zamknieta i dluga:3,6 cm, Hania waży 2400:) dalej ułożona pośladkowo i dalej lekarze nie chcą zaplanować cesarki, podobno jest szansa, że jeszcze się obróci... Za dwa tyg kolejna wizyta i wtedy mają już zdecydować.
Dziękuję za kciuki:))

reklama
Witam dziewczyny, Lilia mnie nasłała, żebym Was spytała więc pytam:) Jestem w 4dpt i mam następujące wyniki
TSH - mam 1,77
Estradiol - 159
Progesteron - 27

Biorę 3x1 Estrofem, 3x4 Luteinę i 3x1 Duphaston. Czy powinnam coś zwiększyć? Doradźcie proszę laikowi.
Pozdrawiam Was serdecznie i miło mi tu widzieć tyle ników z wątku starających się. Strasznie Wam dziewczyny zazdroszczę:) i przepraszam, że tak tu na wkręta wpadłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry