Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, aż nie mogę się doczekać mojego słodkiego ciężaru. Czasami się zastanawiam jak uda mi się połączyć rozmiar brzuszka z ergonomią w pracy, ale wszystko wyjdzie w praniu.
. Łaziliśmy 3 godziny i nazbieraliśmy nawet sporo grzybów. Część poszła do suszarki, resztę właśnie kończę robić w occie. I byłoby nawet fajnie gdyby mój mąż nie oznajmił, że jutro też idziemy na grzyby
. Litości, ja wiem że muszę dotleniać dziecko, ale nóg na loterii nie wygrałam. Gdzie tu się schować przed nim jutro 
to jest bardzo szczęśliwe forum, naprawdę 
ciekawe, jak jak ja będę wyglądać....\
piękny brzusio! ja schudłam, ciekawe ile będę ważyć jak moje bambinos mi wyciągną z brzucha, będę musiała jakoś przytyć 
jejku, ale ja bym sobie poszła na grzyby, a najlepiej to bym ich zjadła 
Jestem szczęśliwa ale szczęście jest jednak przeplatane ogromnym stresem, bo miewam krwawienia, których wedug lekarza nie powinno być.