• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

gotadora - już niedługo kochana. Na następny rok do lasu zawitasz na grzybki i się najesz :-). Ja to lubię zbierać, jeść, ale w ciąży wiem że nie wolno i nie będę ryzykować. Schowam słoiczek maślaczków w occie przed mężem i się najem po porodzie :-D.

Agapl13 - oj zapach jest taki cudowny, leśny :-). Jak weszłam do domu to poczułam tą piękną woń z suszarki. I jak tylko będziesz w Polsce to z całego serca zapraszam do mnie, pojedziemy do lasu na grzyby, mam już "swoje miejsca" i dobrze znam te lasy. Nawet w jednym lesie drzewa sadził mój tatko w ramach zajęć z przyrody w podstawówce. Ehhh, już ta część zasadzona przez człowieka zlała się z częścią "dziką" i tylko gdzieniegdzie widać sosny sadzone w szpalerach.

Ogólnie to prym wiodą szare kozaki, w mniejszości są maślaki, prawdziwki i podgrzybki.

reklama
lawendowy sen serdeczne życzenia, spokojnej ciąży i samej radości :-D.

Piękne macie te brzuchale, nie mogę się doczekać swojego!

Megi witaj i nic się nie martw, to forum ma magiczną moc:-).

kwiatuszekgratuluję jajeczek, teraz najgorsze czekanie:-p. A później pójdzie z górki i będziesz miała swoj szczęście:-D.

milagros ja swojemu maleństwu już mówię, że będzie musiało za mnie zdecydować, bo ja nie potrafię:p Tak chyba lepiej hehe.

Nie piszcie mi nic o grzybach, bo aż mnie skręca, uwielbiam! A od tygodnia mam ogromnego smaka na zupkę chińską błyskawiczną, pikantną. Aż mi się śni po nocach:baffled:

Kochane moje!

Bardzo, ale to bardzo, dziękuję Wam za życzonka.

Buziaki :-)

Thanks-for-the-Birthday-Wishes.gif

[FONT=&quot]Witajcie dziewczynki moje po weekendzie. No mój nie był za wesoły, właśnie niedawno wróciliśmy z pogrzebu, zmarła jednak babcia mojego męża, nie było już szans, bardzo się męczyła bo wysiadły już wszystkie organy niemalże a góralskie serce wciąż biło jak dzwon. Było smutno ale starałam się trzymać i wspierać męża. Lecę zaraz po L4 i do pracy muszę zanieść, odwiedzić moje dziewczyny. Buziaki dla Was.[/FONT]
[FONT=&quot]lawendowy_sen O MATKO! Co za konował tak wystraszył Cię ?! Porąbani są ci niektórzy lekarze naprawdę…[/FONT]
[FONT=&quot]TeQuila ja przesznupałam najpierw strony z darowymi próbkami produktów dla dzieci i tam się pologowałam na stronach Hippa, Bebika, Bebilonu i różnych innych produktów kosmetycznych dla dzieci i trafiają mi się nie raz jakieś geszenki [/FONT]
[FONT=&quot]kwiatuszekq20 trzymam mocno kciuki i wierzę w Ciebie tak mocno jak Ty wierzyłaś we mnie! [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]SonySony ,[/FONT] [FONT=&quot]Oskaa[/FONT][FONT=&quot]WOW! [/FONT]:happy2:

reklama
Maja współczuję tak smutnego weekendu:-(.

U mnie dzisiaj zimno i paskudnie, a muszę lecieć po recepty do gienia:wściekła/y:. I skierowanie, bo w przyszłym tygodniu mam wizytę w klinice reumatologicznej, będą badać te przeciwciała ANA. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. A tak mi się nie chce iść! W nocy nie pospałam, bo mój pies wymiotował i głowa mnie bolała. Eeh chciałabym móc sobie wypisywać te recepty :-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry