Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie bez zmian.Praca dom synek
Wszystko jest super. Synek w grudniu konczy 2 lata, od sierpnia chodzi do przedszkola.Bardzo mu sie tam podoba. My powoli staramy sie o 2 dzidzie. Narazie naturalnie, bo oboje jestesmy zdrowi, wiec mamy nadzieje, ze po pierwszej ciazy sie uda. Mowia ze sie udaje wiec narazie nie myslimy o kolejnym in vitro. Bylam u gina i wszystko w srodku w normie, sprawdzilam hormony i owulacje, czekam na wyniki.Nigdy nie mialam z tym problemow, ale sprawdzilam dla swietego spokoju. Trzymajcie kciuki za nas :-) bedziemy starac sie caly nastepny rok 2014, wiec troche roboty przed nami

to odechciewa mi się dzisiaj pracy. Dzięki bogu małżonek oznajmił że jutro przerwa w zbiorach. ALLELUJA!!! Inaczej to musiałabym kupić zapasową parę nóg, bo na tych już nie daję rady.
. Teraz mam dużo młodziutkich maślaczków i uwielbiam je z octu. Mniam, na samą myśl głupieję, ale niestety podczas ciąży nie wolno
.