gosia__1983
Fanka BB :)
ja też schęcią sie dopisze do tej grupy na fb. Jak to zrobić?Aleksandretta mamy grupę na fb.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też schęcią sie dopisze do tej grupy na fb. Jak to zrobić?Aleksandretta mamy grupę na fb.
.
, taki specyficzny zapach zostaje, nie taki normalny jak po wyjęciu z szafek. Może mam korbę na tym punkcie...Nie martw sie Maja mi Milenka też dużo nie przybierała ja miałam o tyle lepiej ze mi przestała przybierac w 37 tygodniu a wczesniej w 2 tygodnie przybrała tylko 140 gram na pewno wszystko bedzie dobrze malutkie dzieci też sa słodkie i silne uwież mi :-):-) a ze szpitale to jest tak ze jak chce sie reodzić gdzieś dalej to zawsze może coś nie wyjść :-) trzymaj sie cieplutko I NA PEWNO BEDZIE WSZYSTKO DOBRZEJESTEM NIESTETY W SZPITALU :-( I ZOSTANĘ NAJPRAWDOPODOBNIEJ DO KOŃCA CIĄŻY! To był wczoraj szok, szybko się pakować, maskara, dlaczego ja nie spakowałam wcześniej torby do szpitala !! Na szybko dla dziecka pakowałam torbę! Nie mogę uwierzyć że wrócę do domu już z Maksiem ! Jeszcze tyle miałam w domu zrobić! Wczoraj lekarz powiedział że przyrost prawie zerowy i nie ma na co czekać...Już o 8 rano byłam na oddziale, robią mi KTG i różne inne kosmiczne badania.Mój lekarz przychodzi do mnie i mnie uspokaja, że mam się nie martwić, że często się zdarzają przypadki hipotrofii i jak się przypilnuje to wszystko się dobrze skończy.W sali jestem z jedna dziewczyną ale po prostu okropna, nie wytrzymam tu z nią na pewno, cham i prostak w najgorszym wydaniu! No i mogę się pożegnać z porodem w Lubinie, nawet nie wiem czy tu zrobią mi cc!! Dziewczyny tak mi zle:-(
. Myślę, że ta literówka była duuuuużo wcześniej zanim ją dostałaś. A co do pościeli, to bardzo mi się podoba ta z Roba z sowami, zamierzam taką kupić. Widziałam na żywo i muszę ją mieć
. Na drugim miejscu rumianki, ale pozostałe też są ładne.
. Większa wydzielina jest normalna, tylko zależy jaki kolor ;-).
:-).