• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Fusun trzymajcie się kochane, na pewno dasz radę jak nasze dziewczyny. Dacie, wszystkie trzy ;). Moja pani doktor leżała całą ciążę z bliźniakami w szpitalu i dzisiaj wszyscy są szczęśliwi :).

Jogo - fajnie ze juz w domku jestescie trzymam kciuki zeby z tymi szpitalami poszlo tak jak sobie zyczysz.... a co do brzuszka to u mnie juz zaczyna byc widac:szok: waga narazie stoi ale brzuszek juz idzie w przod...

Martaczi - wiem ze ci smutno ze musisz przez to wszystko przechodzic, mysle o was caly czas i wierze ze wszystko bedzie dobrze...

Sylwia - jaaacie tylko trzy tygodnie i przytulisz swojego synusia ale przelecialo...

Madzia - gratuluje serduszka - teraz juz tak bedzie ze czas bedzisz liczyc od wizyty do wizyty:) A sama zobaczysz ze czas szybko leci... moze czas na suwaczek??

Fusun - no dziewczyny juz wszystko napisaly ze nie masz co zwlekac tylko do szpitala - pewnie cie to przeraza ale dacie rade dziewczyny sa silne i jesli mama bedzie odpoczywac to i one dluzej zostana. No i gratuluje coreczek:)

Ale się porobiło... ciekawe co z Mają Sauer.

Dopadło mnie jakieś dziwne obniżenie nastroju, tak bez przyczyny, eeh.

Ile czasu powinien poleżeć materac z łóżeczka, żeby stracił fabryczny zapach i nabrał naszych bakterii? Aaa i mam jeszcze jedno pytanie, czym różni się prześcieradło dziecięce od tego dla dorosłych? Jak dla mnie wielkością i ceną ;).

Miłego dnia!

Doroga położna.1, nie ma sensu, co kilka dni, powielać postu. Kto miał wypełnić ankietę, na pewno już to zrobił.
My tu mamy inne zmartwienia i problemy i nie w głowie wypełnianie nam jakiś ankiet. Może poszukaj wątku o nadciśnieniu.

reklama
Fusun kochana, bardzo mi przykro, że wracasz z takimi wieściami z wizyty i musisz przez to przechodzić... Jestem w szoku i nie spodziewałam się, że może coś być nie tak u Ciebie. Ale głowa do góry i staraj się myśleć pozytywnie. Tak jak dziewczyny piszą, zgłoś się jak najszybciej do szpitala, gdzie będziesz pod stałą opieką. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i Twoje dziewczynki jeszcze parę dobrych miesięcy posiedzą w brzuszku. Trzymam za Was mocno kciuki!!! Ehhh, powiem Ci, że chciałabym usłyszeć od Ciebie wyłącznie dobre wiadomości - mogłabym wtedy napisać po prostu, że cieszę się, że moje przypuszczenia się sprawdziły i będziesz miała córeczki, a tak naprawdę nie ma to w tym momencie żadnego znaczenia... Najważniejsze teraz, żeby Twoje dziewczynki urodziły się zdrowe i wtedy, kiedy będzie na to odpowiedni moment. I tego Ci życzę z całego serca!

Dziewczyny martwię się też o Maję. Nie odzywała się do nas odkąd urodził się Maksiu. Mam nadzieję, że wszystko u nich w porządku i że milczy tylko dlatego, że każdą chwilę spędza z synkiem.
Maja jeśli to czytasz, to odezwij się do nas chociaż jednym zdaniem, bo martwimy się, czy wszystko ok u Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry