• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Maja ja również zaglądam na forum z nadzieją,że zobaczę post od Ciebie! pozdrowienia dla Was i odezwij się!

Fusun ja myślę,że w szpitalu nie zabawisz teraz długo, być może nałożą Ci pessar, bo są regiony w Polsce gdzie to się stosuje i chyba w Gdańsku tak. Jeśli Ci to nałożą na pewno będziesz spokojniejsza, ale jeśli nie to na prawdę się nie martw, bo wyleżysz ciąże do jak najbliżej swojego terminu :tak:. Na pewno każą Ci wrócić w 25 tygodniu - na podanie sterydów na płucka, wtedy też jest taka mozliwość że Cię już nie puszczą, bo będą chcieć Cię i dziewcyznki mieć na oku. No ale może się mylę, może nie będziesz musiała być w szpitalu.

Dziewczyny, a ja dopiero dzisiaj przestudiowałam zdjęcie usg z opisem i jeżeli dobrze rozumiem, to mam rozwarcie ujścia wewnętrznego 1,20 cm, a szyjka (ta zamknięta część) ma 2,52 cm. Czy to bardzo źle? Tylko proszę o szczerość

Fusun ja miałam 2,2 ( potem w szpitalu wyszło 2.5 ) i jakoś się udało, gdy już byłam w szpitalu ( we wrześniu) czyli niecałe 2 miesiące do terminu miała około cm, wytrwaliśmy 30 dni. Z tego co pamiętam Lilonka również miała ok. centymetra i też dość długo wytrwali w trójpaku. Ja miałam lejek, nie pamiętam na ile było rozwarcie, musiałabym poszperać , ale wklejam Ci link gdzie jest zdjęcie z usg na którym widać lejek Baby Blog

Fusun o rety szpital Cie czeka :/ przykro mi, bądź dzielna!!! no a wiadomość o dwóch dziewuszkach zwaliła mnie z nóg stawiałam na parkę :)Szyszka zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę, kciuki za Antosia Zuzia właśnie o Tobie myślałam jak tam się czujesz dalej chodzisz do pracy? czy już odpoczywasz? co słychać?Madzia gratuluję widoku serducha!!!ja jutro o 8.40 proszę o kciuki i modlitwęstrasznie się boję!!! :/ coś mi się poprzestawiało i wszystko w ciągu mi się pisze sorki

martaczi - JUTRO OD 8.40 MOCNO ZACISKAM

Zobacz załącznik 611162

I PRZESYŁAM KONICZYNKĘ NA SZCZĘŚCIE

images.jpg

JUTRO JESTEM Z TOBĄ MYŚLAMI

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Fusun najważniejsze,że sprawa została w porę wykryta. Przy dzisiejszym postępie medycyny myślę, że spokojnie dotrwasz do końca ciąży,tylko stosuj się do zaleceń! Leż,leż, leż i jeszcze raz leż a będzie wszystko dobrze! Miałaś jakieś objawy,bóle etc.? I biegnij czym prędzej do szpitala, będziesz spokojniejsza - zoabczysz! Trzymamy za Was laski kciuki i jestem pewna, że będzie ok! :*

Martaczi ja zaciskam kciuki już od dawna za Was i jestem przekonana,że dzidzia będzie zdrowa jak ryba. Nie stresuj się kochana, będzie wszystko dobrze! Odezwij się po!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry