madzialenak
mama na pełen etat
Martaczi Kochana powodzenia jutro, nie stresuj sie choć wiem, że łatwo mi mówić:-( Twoja dzidzia jest na pewno zdrowa, masz naprawdę bardzo niskie ryzyko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sylwia jestem taka podescytowana tymi twoimi ostatnimi 3 tygodniami jakbym sama miała urodzićale super że to już! niewiarygodne jak cudze tygodnie ciąży lecą szybko
! już zaciskam kciuki! :-* pracujesz jeszcze?
). Teraz znacznie mi już się obniżył brzuch i czuję się znacznie lepiej. Zgagi prawie nie ma, duszności brak, wymiotów też. Trochę dokuczają obrzęki ale idzie przywyknąć. Oby nic się nie zmieniło do dnia kobiet, to dopracuję.
. Dobrze że podczas najbliższych 2 tygodni będę miała spokój z lekarzami, badaniami, wizytami, etc. W końcu mogę wrócić do normalnej pracy, za dużo dyżurów straciłam w tym tygodniu. Już nie pamiętam kiedy nie było mnie aż na 1,5 dyżurze w pracy ;-).uparta jestes ja tez pracowałam do dnia porodu włącznie i dałam rade :-)A pewnie że pracuję i zamierzam pracować do końca (czyli do 8 marca włącznie). Teraz znacznie mi już się obniżył brzuch i czuję się znacznie lepiej. Zgagi prawie nie ma, duszności brak, wymiotów też. Trochę dokuczają obrzęki ale idzie przywyknąć. Oby nic się nie zmieniło do dnia kobiet, to dopracuję.
;-).