Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wierci się i kręci i szaleje w brzuszku 

Na Allegro jest dostępne, chyba że to tylko zbieżność nazwy? :-)Dziewczyny jeśli chodzi o skórę na brzuszku to ja sporo czytałam, że kobiety na całym świecie maluszki od 1 dnia życia często smarują po prostu wazelina ale tą od firmy Vaseline i jest też fantastyczna na nasze rosnące brzuszki. ( Moja mama i siostra tylko to stosowały i nie maja śladów po 3 i 2 ciążach... także ja też mam nadzieję ;-)nie jest dostępna w PL, więc sprowadzałam sobie z Kanady razem ze świetnym balsamem na bazie Vaseline Intensiv Care. W życiu nie miałam takiej boskiej skóry na brzuszku!

ale wynika ona z tego że kupiłam wazelinę w aptece za jakieś 3zł i była strrraszna. Dopiero potem mnie mama uświadomiła, że to w ogóle nie jest to samo. I tak sobie pomyślałam, ze Polak potrafi i mogę dostać właśnie taką zwykłą maź w pudełeczku a'la oryginalnym.