• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenka u mnie z wagą to skomplikowana sprawa. Rok przed ciąża schudłam 25kg a jaj zaszlam w ciążę to byłam świeżo po diecie i waga była nie stabilna więc jak nagle zaczrlam normalnie jeść to zaczęłam tyć ;/
Liczę że 5 kg ale naprawdę bardzo się pilnuje.
Jeśli chodxi o kremy to ja używam zwyklej oliwki a później siegne po bio oil. Ja nie msm ani pół rozstepu ponodchudzsniu i myslalam że w ciąży też nie będę mieć ale jaknpatrze na mój wirlki brzuch to zaczynam wątpić ;)
Madzia76 no my to pewnie rwzem na porodowce wyladujemy ; ( już nie mogę się doczekać.

reklama
Dziewczyny ratujcie co ja robie zle,ze moj suwaczek stoi w miejscu?

Wklejam adres url obrazka w wariant1, daje wgraj a pozniej jdaje dodaj zdjecie w sygnaturce i zapisuje...ale suwaczek ciagle stoi w tym samym miejscu ja go utworzylam...

Ja nie mam póki co ani rozstępów ani celulitu ale postanowiłam zapobiegawczo nabyć maść i za radą koleżanki po dwóch ciążach codziennie albo nawet dwa razy dziennie sobie brzuszek smaruje:)

Cześć !

Dziewczyny - dzidziolek mój zdrowy !!! W pełni !!! Boże jaka ta ulga, każda która to przeszła to nie muszę tłumaczyć chyba jak się dziś czuję :)
Badanie wygląda tak trisomia 21 1:3427, trisomia 18 1:5137, trisomia 13 1:20000. Powiedział gin, że po badaniu krwi powinno jeszcze prawdopodobieństwo spaść.
Samo badanie bardzo dokladne, ok 40 minut trwało - mój mąż jak zobaczył obraz USG to otworzył buzie i tak siedzial całą wizyte. Szok chlop zaliczył. Niuńka dala się zbadać superowo, na koniec zaczęła się wiercić ale to już był koniec badania.
No i się już wygadałam - prawdopodobnie będę mieć córeczkę :) Także kolor wózka w moim suwaczku się sprawdził.
Dziś miała prawie 7cm, data porodu an 19 listopad znów także widzę że to się zmienia.

Mam oczywiście pamiątkowe zdjęcia - no cud, miód i do całowania :) I film też dostałam :)

W tym szale pojechaliśmy oglądać wózki. I powiem Wam, że ten który chciałam Navington Caravel - na żywo - m a s a k r a. Koła przednie na skrętnej osi - dramat, cofać się tym nie da. Odpadł od razu, wiec dobrze ze sobie głowy nie zawracałam.

Miłego dnia !

P.S Ja do Czekoladowej - nadal chętna. Tylko - czy łączymy ta przyjemność z wyprzedażą w Zarze na którą jesteśmy umówione, czy widzimy się wcześniej? :)

Ostatnia edycja:
Esiek gratuluję, na pewno kamień spadł Ci z serca :tak: ja już nie mogę się doczekać, choć oczywiście zaczynam się stresować; mam nadzieję że też uda się podejrzeć płeć, pomimo że na tym etapie to jeszcze nic pewnego ...

Esiek no to superasnioe że z dzidziolkiem- coreczką :) wszystko dobrze, wy dziewczyny macie jakies takie poukladane te dzieci a mój/moja to taki czpiot nieposłuszny ani prenatalnie nie dal sie zbadać ani nie chce pokazać co tam ma między nóżkami jak kurcze bedzie takie jak się urodzi to nie źle da nam popalic :) Ale najwazniesze Esiek że ryzyko małe w zasadzie praktycznie żadne i ze dzidziuś oki to juz kamień z serca spadł.

majka no mozliwe że razem będziemy rodzić bo tak bliziutko siebie mamy termin.

dziewczyny dokładnie te wszystkie kremy i oliwki przeciw rozstepom trzeba zacząć stosować zanim się one pojawią bo jak juz są to zostaną.

Dla mnie czekoladowa moze byc i teraz i przy wyprzedażach byle by się troszkę cieplej już zrobiło.

Esiek gratuluje ;) oj tak my to wiemy jaki to kamień z serca ;)
A jeśli chodzi o wózek to ja już się tyle nsczytalam i stwierdzam że wózka idealnego nie ma w kazdym coś komuś nie pasuje więc ten który pierwszy mi się spodobał ten chyba zostanie stokke xplory ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry