Czarnykot ja mam to samo co ty! Krzyś też budzi się w nocy po 3,4 razy w nocy.Myślę,że to przez zęby,bo wcześniej tak się nie budził,dopiero jak mu zaczęły wychodzić zęby.Krzyś budzi się z płaczem,albo jęczy przez sen i się przekręca.Też go biorę na ręce albo daje mu do picia wodę to zasypia.Próbowałam już wszystkich sposobów:domowych-masaż dziąseł,okłady z rumianku na dziąsła,podawanie wody w temp.pokojowej,bo niby przynosi ulgę obolałym dziąsłom,farmakologiczne-żele,ibum,paracetamol.Wszystko koiło ból na godzinkę,dwie.Byłam nawet u pediatry,a lekarka powiedziała,że trzeba to jakoś przeczekać :-( Mam nadzieję,że jak wyjdą już te zeby nasi chłopcy będą spać spokojniej. Ja też w dzień jestem nie do życia. Napisz czy ten czopek pomógł.
Sprobuje jeszcze jednej rzeczy.....odstawilam synka od piersi miesiac temu.Od paru dni nie daje mu mleka w nocy,poniewaz chcialam zeby sie odzwyczail.I tak sobie mysle,ze moze Dominic jest poprostu glodny,bo cos kojarze,ze jak dostawal butle w nocy,to potem spal do rana
Nie wiem teraz co zrobic...czy sprobowac dac mu butelek w nocy jak sie zbudzi,czy nie robic mu metliku w glowie i dalej go odzwyczajac od jedzenia w nocy
Wyglada na to,ze chce jeszcze mleczka w nocy,wiec nie bede mu tego zabierac. Oczywiscie pewnie te pobudki takze przez zabki,dzis udalo mi sie zajrzec i juz prawie zabek wylazl
Mam nadzieje,ze juz niedlugo nasze chlopaki zaczna ladnie przesypiac cale nocki,a narazie sie jeszcze troche pomeczymy 
Normalnie zima we wrzesniu hehe