• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam dziewczyny,slonce swieci,piekny dzien nam sie zapowiada.

Wlasnie sie zwazylam i mam 14,5 kg do przodu.Naprawde wydawalo mi sie ze bedzie wiecej.Jogo wszystko sie zrzuci,moja kolezanka przytyla grubo ponad 30 i dala rade.
Z tymi wozkami teraz to masz dobrze,do wyboru do koloru.Dziwna sprawa z tym kolkiem,ale przeciez mozesz przelozyc z drugiego wozka.
Niepokorna wklady kup ze skrzydelkami,sa w mothercare,moze i w tesco, nie wiem.Albo poprostu duze podpaski.:-)

reklama
Szyszka87 kiedy ja do was dołączę hmmm najpierw upewnić sie ze wszystko w porządku ;) u mnie dopiero 17 dpt, w piatek Mam USG wiec juz będę spokojniejsza i uwierzę ze jestem w ciąży ;) narazie was podczytuję i probuje tu was ogarnąć , ze jak ju dołączę to będę wiedziała co i jak :)

Cześć dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć, bo chyba powoli dociera do mnie, że to się dzieje :). Jestem w 9 tc.
Samopoczucie miewam różne, ostatnie dwa dni spędziłam w łóżku, a dziś duży przypływ energii i brak mdłości.
Prace mam bardzo stresującą więc od 3 tygodni na prośbę kierowniczki jestem na zwolnieniu. Czasu mam bardzo dużo i powoli zaczyna mi sie nudzić.
Chciałabym iść na basen, czy któraś z Was chodziła? Wykonywalyscie ćwiczenia w wodzie czy tylko samo pływanie?

Szczerbatka witam na pokładzie . Co do basenu to jesli ciaza rozwija sie prawidłowo to czemu nie. Ja nie mogłam bo miałam ciąże zagrożona.

Niepokorna jeszcze nie kupiłam ale tyle tego jest ze coś wybiorę . Co do wózka to naprawdę miałam problem zeby sie zdecydować ale wszyscy do okola sugerowali ze to przesada tyle płacić pomimo ze mnie stać. Wiec poszukalam używany i trafił mi sie w bardzo dobrym stanie to sie zdecydowałam . A i tak pewnie za rok wymyślę ze chce inny. A ze firma b.dobra to i w wózku nic sie nie psuje.( poza wystrzelonych kołem,haha ale tego gwarancja by nie objęła i tak)

genna bedzie nam bardzo miło jak doloczysz . Większość z nas juz znasz z wątku kto po .

Na ostatniej wizycie lekarz powiedział, ze mogę chodzić na basen. Chciałam iść na ćwiczenia aquamama tylko wymagają tam zaświadczenia od lekarza, a następna wizyta dopiero na początku lipca.

reklama
Szczerbatka, mam mdłości które nasilają się wieczorami oraz wahania nastroju (mężowi oberwało się wczoraj za nic ;) ). Tak po za tym że muszę jak najwięcej leżeć ze względu na "coś" w macicy i ten ciągły strach żeby to się wchłonęła i przestało zagrażać maluszkowi to jest dobrze.
Dobrze że jesteś na zwolnieniu i że to kierowniczka tak zdecydowała ;) u mnie w pracy nie są zachwyceni że mnie nie ma i czekają czy będę mogła wrócić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry