• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z tymi wozkami to jest tak ze chyba niewiele osob ma tylko 1.Moja corcia miala w sumie 3.Najpierw jakis tam gleboki,pozniej wieksza spacerowke i na koniec tzw.parasolke.Wiec moze nie ma sensu wydawac tyle kasy,nie wiem ,sprawa indywidualna.Ja mialam kupic pare uzywanych rzeczy i w sumie nic nie kupilam oprocz stroju na 1 halloween Lucy:-).

Szczerbatka zadzwon do lekarza,niech wypisze Ci zaswiadczenie i odbierzesz w recepcji.powiedz mu ze taki jest wymog i bez tego nie wpuszcza Ci na basen :tak::-)

reklama
Ależ oczywiście że dzidzia jest teraz na pierwszym miejscu ;)

Oj dziewczyny przeglądałam też wózki jest tego tyle że nie wiem jak ja się zdecyduję na jeden ;)
Podobają mi klasyczne najlepiej granatowy w białe kropeczki :P ale i te wielofunkcyjne nowoczesne są super ;)
Mam nadzieję że siostra pomorze mi w wyborze jednak ma doświadczenie po trójce dzieci :)

Szczerbatka witaj. Ja chodze regularnie na basen 5 razy w tyg po 1 h. Chciałam chodzić na jakieś zajęcia ale u nas nie ma więc sobie plywam i powiem Ci że daje mi to dużo energii na cały dzień i w ogóle lepiej się czuje jak ide. Tak więc polecam jak najbardziej tylko uważaj żeby czegoś nie złapać ;/

Szczerbatka.... Ja chodzilam w pierqszej ciazy 2x w tygodniu na basen. Pelne plywanie: ok 1km ale tak zeby puls byl max 110 wiec powoli trzeba plywac. Teraz tez zaczne jesli lekarz na wizycie poeie ze nie mam juz krwiaka i dostane zielone swiatlo. Plywanie jest cudowne: bardzo dobre na kregoslup i w wodzy trzymasz wage. U mnie poki co 3,5 kg na plusie wiec nie jest zle

Jogo - ni właśnie ja też nie chciałabym zostawiać żadnych mrozaczków, dlatego tak mnie wkurza ze już nic nie mam, chociaż jednego. Więc nie wiem co zrobię, a chciałabym jeszcze jedno dziecko, chociaż to które mam naprawdę nieźle daje mi popalić;) gratuluję wózków:)

Majka - u mnie na naturalne zajście szanse niewielkie, mam totalnie niedrożne obydwa jajowodów, nie wiem czy jest szansa żeby nagle sie udrożnily...

Szczerbatka - ja chodziłam na basen przez prawie cała ciąże, tylko pływałam ale dość intensywnie. Niestety przez cały czas zmagałam się z infekcjami... Po prostu masakra. Stosowałam różne środki zapobiegawcze ale nic nie pomagało tak naprawdę. Poza tym to super basen na mnie działał, bo czułam się po nim rewelacyjnie, kręgosłup nie bolał, a w wodzie byłam taka leciutka;) niestety nie uchroniło mnie to przed zbędnymi kilogramami:) i gratuluję dołączenia do ciężarówek:)

szczerbatka - witaj :)

Co do wózka, polecam Wam dziewczyny pojechać do sklepu i tam nimi pojeżdzić. Ja miałam upatrzony wózek i byłam tak pewna, że go chcę aż ... go poprowadziłam. Dramat. Na miejscu wpadł mi w oko od razu inny i to było "to". Teraz tylko czekam, żeby zamówić ale już nawet nie mam potrzeby nic oglądać ani mi się nie chce.

Dołączę się do Was dziewczyny w temacie kolejnego potomka - ja również nie mam zarodków zamrożonych więc będziemy jechać wszystko od zera. Na naturlasa to ja nawet nie myślę, że trafię, szkoda czasu i moich nerwów. Także nie byłabym gotowa oddać zarodków do adopcji więc ile będzie tyle będziemy brać :) Mądra jestem bo u mnie bida z AMH i ze stymulacją i nigdy nie było więcej niż 4 komórki z czego 2 dotrwały do blastocysty.

Miałam dziś wizytę u mojego gina, potwierdził córunię. Wszystko OK, teraz 25.06 czeka mnie połówkowe. Oczywiście miałam na 10.00 i byłam pierwsza, weszłam o 11.00. Masakra jakaś. Mój mąż po wizycie ma tylko jeden problem, że "Jej jest tam za ciasno" :D

Chyba jeszcze dziś Infinity ma wizyte ????

Ostatnia edycja:
reklama
Genna gratki :)

Szczerbatka witamy na najfajniejszym watku :)

Peti daj znac jak po cwiczeniach ;)

Co do pingwinow to my mamy jeszcze trojke, i chce jak najszybciej wrocic po nie bo nie jestem gotowa i chyba nigdy nie bede aby oddac je do adopcji... U mnie szanse na naturalne zajscie jest ale jakos do dej pory nie zaciazylam wiec za bardzo w to nie wierze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry