_Infinity_
Fanka BB :)
Szczerbatka witamy :-)
Esiek zazdroszczę córeczki ;-) a połówkowe masz w 19tc? myślałam że później je się robi tzn. w 20-22tc ...
Zgadza się, mam dzisiaj wizytę i prawie nie spałam, umieram z nerwów
oczywiście przez te cholerne wyniki badań genetycznych ... no i wizyta u gina prowadzącego - dowiem się co z tym moim krwiakiem. I może jakimś cudem maluch pokaże płeć :-)
Co do basenu - bardzo bym chciała bo to jeden z niewielu rodzajów wysiłku który lubię ale moja ginekolog jest przeciwna
teraz przez ten krwiak i tak odpada ale nie wiem czy później pomimo jej zaleceń nie pójdę bo kręgosłup już mi zaczyna dokuczać :-(
W kwestii potomstwa to też niestety nie mam mrozaczków ale liczę na naturalny cud ;-)
Esiek zazdroszczę córeczki ;-) a połówkowe masz w 19tc? myślałam że później je się robi tzn. w 20-22tc ...
Zgadza się, mam dzisiaj wizytę i prawie nie spałam, umieram z nerwów
oczywiście przez te cholerne wyniki badań genetycznych ... no i wizyta u gina prowadzącego - dowiem się co z tym moim krwiakiem. I może jakimś cudem maluch pokaże płeć :-)Co do basenu - bardzo bym chciała bo to jeden z niewielu rodzajów wysiłku który lubię ale moja ginekolog jest przeciwna
teraz przez ten krwiak i tak odpada ale nie wiem czy później pomimo jej zaleceń nie pójdę bo kręgosłup już mi zaczyna dokuczać :-(W kwestii potomstwa to też niestety nie mam mrozaczków ale liczę na naturalny cud ;-)
Ostatnia edycja:

Prawie 2 lata 3 razy w tygodniu latalam na bootcamp do phoenix parku i strasznie mi tego brakuje.