Minni27
Fanka BB :)
Hej!
Martaczi - bardzo się cieszę, że Kubuś oddycha już samodzielnie! Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Synka.
Lenkabar mam takie same podejście odnośnie AZ co Ty. Ja na pewno wrócę po 1-2 pingwinki ( wszystko zależy od sytuacji jaką będziemy mieli ), ale mam aż 12 zarodków. Miałam hiperkę i 15 komórek z czego zapłodniło się 13, jeden mi transferowali i udalo się za pierwszym razem. Jeśli mogę pomóc innej parze, która stara się o maleństwo wiele lat to jak najbardziej nie widzę w tym nic złego.
Faktem jest,że gdybym wiedziała że uda się Nam za pierwszym podejściem to na pewno oddała bym część swoich komórek. Nie wierzyłam, że cud zdarzy mi się tak szybko.
Dziewczyny żałuję że wcześniej nie zaczęłam prać ubranek, pościeli itp. Ponad tydzień nie robię nic innego jak pranie i prasowanie. Fakt czas mi zasuwa, ale troszkę mi już ciężko. Godzinę prasuje i muszę mieć godzinę przerwy bo się męczę
zostało mi tylko prasowanie pościeli więc jestem już blisko końca
Za równy tydzień znowu podejrzę Wiktorię
obstawiam że będzie ważyła ok. 2800g
brzuchol mi ostatnio się powiększył co mnie bardzo cieszy i pojawiła się jasna kreska na środku brzuszka.
Szyszka: Czy Ty jesteś jeszcze w dwupaku? mogłabyś mi już przekazać koszulkę liderki
wiem wiem Ty już byś bardzo chciała, ale Antosiowi się nie spieszy ;-)
Martaczi - bardzo się cieszę, że Kubuś oddycha już samodzielnie! Zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Synka.
Lenkabar mam takie same podejście odnośnie AZ co Ty. Ja na pewno wrócę po 1-2 pingwinki ( wszystko zależy od sytuacji jaką będziemy mieli ), ale mam aż 12 zarodków. Miałam hiperkę i 15 komórek z czego zapłodniło się 13, jeden mi transferowali i udalo się za pierwszym razem. Jeśli mogę pomóc innej parze, która stara się o maleństwo wiele lat to jak najbardziej nie widzę w tym nic złego.
Faktem jest,że gdybym wiedziała że uda się Nam za pierwszym podejściem to na pewno oddała bym część swoich komórek. Nie wierzyłam, że cud zdarzy mi się tak szybko.
Dziewczyny żałuję że wcześniej nie zaczęłam prać ubranek, pościeli itp. Ponad tydzień nie robię nic innego jak pranie i prasowanie. Fakt czas mi zasuwa, ale troszkę mi już ciężko. Godzinę prasuje i muszę mieć godzinę przerwy bo się męczę
Za równy tydzień znowu podejrzę Wiktorię
brzuchol mi ostatnio się powiększył co mnie bardzo cieszy i pojawiła się jasna kreska na środku brzuszka. Szyszka: Czy Ty jesteś jeszcze w dwupaku? mogłabyś mi już przekazać koszulkę liderki
wiem wiem Ty już byś bardzo chciała, ale Antosiowi się nie spieszy ;-)
Ostatnia edycja:
dalej dwupak, chociaż dzisiaj już myślałam, że się wreszcie zaczęło, przez godzinę miałam bóle równo co 15 minut, były tak silne, że aż mnie zginało w pół i co? przeszło
jestem bardzo chętna oddać Ci już koszulkę liderki

Nic mi nie doradziła oczywiście, najlepiej jakbym zrobiła aminiopunkcję albo testy NIFTY za kilka tysięcy
I usg oczywiście nie miałam bo przecież się spóźniłam - nie wiem co z moim krwiakiem ani jaka płeć
A kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie.