• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzia trzymam kciuki, będzie dobrze, moje bratowej jak była w 37 to dali coś na wstrzymanie, ale bądź dobrej myśli. A u mnie pracowity czas, okazuje się, że łóżeczko dla małego i wózek zamiast za 2 tygodnie będą już najprawdopodobniej w poniedziałek :szok: a w jego pokoju totalny bajzel, ech... dobrze, że M. ma wolne.

Esiek, Montana, taki wózek mojej mamusi się podoba ;) (jest jeszcze wersja z większymi kołami)
Mi zresztą też ale do mojego auta w życiu się nie zmieści ;)
uploadfromtaptalk1410525773655.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1410525773655.jpg
    uploadfromtaptalk1410525773655.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 65
dziewczyny tak sobie siedze i mysle ze cc mam umowiona wstepnie na 12 grudnia to od dzisiaj za 3 miechy masakra jak to

zlecialo heh mam nadzieje ze te ostatnie trzy tez mi tak zleca czekam juz z niecierpliwoscia na naszego skarbusia!

Powiem Wam że jak bym z wyborem wózka miała brać jeszcze jakieś opinie osób trzecich pod uwagę to chyba bym oszalała :-D Generalnie ja dość szybko zaczęłam oglądanie i wyprawy po sklepach i chyba dobrze zrobiłam bo wybór kilka razy się zmienił ;-) Jak już wybrałam to też w sumie odczekałam i pojechałam po jakimś czasie zobaczyć ponownie - na szczęście nie odwidział mi się ;-) Wózki retro mi się też podobają ale poza wyglądem i komfortem amortyzacji chyba nic nie oferują z praktycznych kwestii ....

Ona ja właśnie z powodu ceny i czasu użytkowania zamiast kołyski wybrałam drewniane łóżeczko-dostawkę za kwotę 220zł. Może być kołyską (ma kółka) i może być dostawką (zdejmujemy jeden dłuższy bok i przymocowujemy do naszego łóżka - ma wiele poziomów więc tworzy z jedną płaszczyznę z łóżkiem rodziców).

Madzia trzymamy kciuki! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry