• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia a juz myslalam, ze jest lepiej i klaczki tez sobie poszly. Ale to juz musi byc koncowka

Esiek genialne zdjecie. Prosimy Goske zeby jeszcze pare dni posiedziala u matki w brzuchu :-)

reklama
Esiek kurcze, trzymam kciuki abyś była kolejnym przypadkiem gdzie wyglądało że maluch pcha się na świat a później okazywało się że to tylko fałszywy alarm ... taki scenariusz też mnie prześladuje bo mam po prenatalnych 40% szans na poród przed 37 tc i też wtedy nie ma opcji na cc, to chyba mój obecny koszmar :dry: ...

esiek ja mam cc w 39 tygodniu ciazy zaplanowane i jak narazie tak zostaje zobaczymy co moj maly wymysli tym razem ale super ze u ciebie mala juz na wylocie tez bym chciala miec conahjmniej ten 36 tydz juz taki pewniejszy jest

DSC_0428.jpg

Witam Was dziewczyny. przedstawiam Wam moją córeczkę Marcelinkę.

Od wczoraj jesteśmy w domku i próbujemy się ogarnać.
Dzisiaj była u nas położna i oczywiście mamy ten magiczny proszek. Pomalutku uczymy się pielęgnować Marcelinkę, dzisiaj była pierwsza kąpiel i tatuś sprawdził sie rewelacyjnie. Malutka jak na razie tylko je i śpi i .... i tak w kołko ale jest fajniusia. Probuję karmić piersią ale mam z tym troszkę problemów, mała nie moze złapać mojego sutka i od dzis mamy kapturki. Mleko pojawiło się u mnie dopiero wczoraj i bez dokarmiania się nie obeszło, zobaczymy co bedzie dalej.

Esiek rozmawiałysmy o wyjściu na dwór dzisiaj położna powiedziała mi że jutro mam malutką ubrać i otworzyć okno w sypialni a pojutrze jeśli nie będzie padać sie werandujemy a w niedzielę pierwszy spacerek:)
Piszecie tutaj dziewczyny o uzależnieniu od forum i fb, uwieżcie mi ze nam zabrakło doby, i jeszcze was nie doczytałam do końca, normalnie brakuje mi czasu a Marcelinka wypełnia cały dzień.

Co do porodu to może lekko nie było, ale tragedii też nie. Już praktycznie o nim nie pamietam, a nagroda za wysiłek jest przepiękna i śpi sobie teraz smacznie w kołysce.

Esiek termin cesarki umówiony ??? Bo nie doczytałam jeszcze.

Załączniki

• DSC_0428.jpg
    DSC_0428.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Esiek doczytałam właśnie kurcze trzymaj ta Gosię jeszcze chwilkę chociaż do 38 tyg. ale wage ma dobrą wiec nawet gdyby cos to będzie ok. Mi na porodówce robili usg to mała wazyłą u nich 3600 a urodziłą sie 3530 wiec prawie żadna różnica.

No i faktycznie kawałek z niej kluseczki, spadłą troszkę w szpitalu ale dzisiaj po ważeniu znowu nabrała ciałka.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry