smerfeta
Fanka BB :)
Madzia Marcelinka piękna :-) śliczne ma oczka
Infinity zdradzisz jaki szpital prywatny masz na myśli? Rozumiem że gdzieś w Gdyni? Tam za bardzo nie orientuje się w szpitalach
Esiek ja mam wadę wzroku prawie -4 i zamierzam iść do dobrego okulisty, który wypowie się czy mogę rodzić naturalnie. Nie wiem tylko co później ewentualnie z takim zaświadczeniem zrobić :-) czy mam iść jakoś wcześniej do wybranego szpitala i umawiać się na termin CC czy gdy już będzie akcja porodowa machać zaświadczeniem? Może na szkole rodzenia ktoś mi coś podpowie apropo gdańskich praktyk.
Trzymam kciuki by Gosia jeszcze poczekała na swój termin :-)
Anulla no w końcu!!!!
i widzę w końcu piękny suwaczek
masz jakieś zdjęcie Waszego człowieczka?
Infinity zdradzisz jaki szpital prywatny masz na myśli? Rozumiem że gdzieś w Gdyni? Tam za bardzo nie orientuje się w szpitalach
Esiek ja mam wadę wzroku prawie -4 i zamierzam iść do dobrego okulisty, który wypowie się czy mogę rodzić naturalnie. Nie wiem tylko co później ewentualnie z takim zaświadczeniem zrobić :-) czy mam iść jakoś wcześniej do wybranego szpitala i umawiać się na termin CC czy gdy już będzie akcja porodowa machać zaświadczeniem? Może na szkole rodzenia ktoś mi coś podpowie apropo gdańskich praktyk.
Trzymam kciuki by Gosia jeszcze poczekała na swój termin :-)
Anulla no w końcu!!!!
i widzę w końcu piękny suwaczek
masz jakieś zdjęcie Waszego człowieczka?
Ostatnia edycja:
jeszcze raz napisze gratuluje udanej wizyty... a kropek to juz nie taki malutki... ;-)
. Miałabym traumę jak stąd do Krakowa ….
trzeba by było jakieś przepisy sprawdzić, może to jest gdzieś zapisane ??
...
taniej ci wyjdzie podróż i poród tutaj :-) hi hi