• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzieki Dziewczynki za wszystkie dobre słowa. Narazie sie nie zamartwiam, jutro ide rano na czczo na badania, w poniedziałek na wizyte do mojego gina. On mi juz polecał inną lekarkę od tego echa serca, umowie sie do niej na sprawdzenie prywatnie. Będę spokojniejsza. Wszystko mi wyjaśni.

Sorki, ze ja dzisiaj głownie o sobie, ale nie moge przestać o tym myślec.

Kochane jestescie!

reklama
Agaawa nie znam się jeszcze na tych badaniach serduszkowych, ale trzymam kciuki by wszystko było dobrze.... na pewno badania trzeba powtórzyć i następnym razem wierzę że już absolutnie wszystko będzie w najlepszym porządku

Magda cieszę się, że wszystko jest OK. Może zwolnij troszkę, bo Ty ciągle w biegu szalona kobito ;-)

Agaawa u nas na prenatalnych lekarka też coś znalazła ale na żołądku jakieś 2 plamki a co do serduszka to kazała przyjść za 2 tygodnie bo nie mogła wszystkiego dobrze zobaczyć ale po tygodniu byłam u swojej pani dr i ona obejrzała serduszko - było ok powiedziała nawet , że tamta naciąga nas na wizytę bo to miała być już płatna wizyta a nie na nfz więc nie stresuj się aż tak bardzo na pewno będzie dobrze .
Co do butelek to ja mam 2 lovi aktywne ssanie i 2 zwykłe canpolu do herbatek , sterylizatora nie kupowałam - gotuję w garnuszku a malutka jest na butelce od samego początku .

Hej ja nadal w dwupaku tylko internet w szpitalu ma dość słaby zasięg. Dam znać jak się coś zmieni. Wczoraj mi się pojawiły na ktg jakieś skurcze ale póki co nie bolesne, ale czuje jak mi się brzuch napina co parę minut.

reklama
Bzibziok, Esiek, kciuki za Was dziewczyny.
Liskka, powodzenia na prenatalnych:)

matko, Wy już na etapie butelek. Chciałabym już być na tym etapie, a ja kupiłam dopiero pierwsze ubranko i to i tak myślę, że dosyć wcześnie. Już bym chciałam szykować pokoik dla maleństwa, a nawet jeszcze za wcześnie na płeć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry