• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek mega kciukasy :tak::-):tak:

Bzibziok chyba Cię Esiek prześcignie ;-):-D

Anulla ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka, oglądam sobie na razie wózki i meble ale na spokojnie. Mam mega pakę ciuszków od bratowej, dostałam 3-4 lata temu, myślę, że spokojnie by starczyło bo mały miał za dużo ciuszków ale i tak pewnie coś dokupię nowego. Mam też zamiar kupować w lumpeksie bo w moim takim ulubionym są firmowe ciuchy, często z metkami i wyglądają lepiej niż nowe z sieciówek. Teraz mam zamiar zakupić jakąś fajną bluzeczkę dla siebie ze śmiesznym ciążowym napisem bo jest ich mnóstwo na allegro a brzuszek jest już na tyle duży, że nikt już nie pomyśli, że to ciąża spożywcza ;-):-D

reklama
Przepraszam dziewczynki ze sie nie odzywalam ale byłam u rodziców "na wakacjach" bo M wyjechał w delegacje a na dodatek złapało mnie przeziębienie i jakos czasu i weny na czytanie nie było, od piatku musze was nadrobić i widzę ze jest co :)
A seria *spam* jest cholernie słodka ze aż kłaczki wróciły :/ teraz w domq juz siedzę i zdycham, a mleko z czosnkiem i miodem powoduje u mnie zgagę - masakra :) na dodatek znowu ZUS mnie kocha , panie były na kolejnej kontroli ale mnie tym razem nie Zastaly (byłam akurat na polowkowych w innym mieście) dostałam wezwanie do wyjaśnienia mojej nieobecności w mieści zamieszkania , mimo iz mam kod nr 2 ze mogę chodzić (wiec głupota) i były jeszcze pytania typu , zalecenia lekarza leczącego i czy korzystam z zabiegów lub rehabilitacji ( w ciazy, zatem Jeszcze większa głupota ) i kolejne pytanie : czy wykonuje prace zwrobkową w czasie choroby :/ zwariowali poprostu :/ a na odpowiedz miałam 7 dniami dotrzymania pisma , byłam u rodziców wiec nie wiem czy przyszło w środę czy w piątek, zatem przeziębiona musiałam jechac do tych debili ( pismo przyszlo oczywiście zwykłym listem )
jestem ciekawa co u was musze zacząć szybko czytać :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, powiedzcie mi bo mój M mnie juz wkurza tak ze chce go wykopać w kosmos i to akurat dziś. On twierdzi ze jak mnie boli gardło to mam isc na wizytę do ginekologa, a nie do ogólnego , no juz nie mogę wytrzymać. Powiedzcie mi czy on jest nie normalny czy ja ?
JesCze dzisiaj mam badanie i zobaczę czy wszystko z maluszkiem ok a on mi kazuje isc jeszcze jutro do gin.

Genna bardzo Cie polubili w tym ZUSie :)

Lisska takimi zwykłymi chorobami to zajmuje sie lekarz internista, jak byś była u gina to on też napewno coś wypisze ale on jest nie od tych schorzeń :) Następnym razem jak on będzie przeziębiony to wyślij go do urologa :)

Bzibziok, Esiek kciuki za Was, będzie dobrze :tak:

Liskka, powodzenia na prenatalnych ;-)

Anulla tez chce byc juz na etapie butelek, chociaz czytam co pisza laski i rozwazam zaa i przeciw... slyszalam duzo pozytywnych opini o butelkach Avent...hmmm:-)

_Infinity_ kciuki za wizyte... ;-) na pewno ladnie urosla twoja panna...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry