• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Esiek u mnie w szpitalu też zawsze chcieli zobaczyć wkładkę, myślę że to nie upokorzenia a kolor krwi dużo im mówi... Wkońcu to ginekologia więc oni na takie rzeczy patrzą. No ale najważniejsze że przeszło. W tym całym cc jest właśnie najlepsze to że człowiek wie co do dnia kiedy urodzi i można się psychicznie nastawić :) To w poniedziałek trzymamy kciuki za was :)

reklama
Esiek lekarz ginekolog z koloru krwi moze wiele wyczytac, wiec dlatego chcieli bys miala ta wkladke ze soba...wiadomo ze nie kazdy mysli tym jadac na IP.. no ale najwazniejsze ze skurczy nie ma, i juz nie dlugo bedziesz miala malutka przy sobie..teraz lez i odpoczywaj... zaciskaj nozki.. ;-)

Syllka witamy, bedziemy rodzic jakos koło siebie:)) badz dobrej myśli, wszystko sie ułoży i doczekamy marca:)

Katasza dziekuje ci za ten wpis. Jakos mnie to uspokoiło. Wczoraj wypiciu trzech kubków melisy nie pomogło i zaczelam usypiać ok. 3 rano. A o 6 pobudka na samolot. Ale dzis jestem spokojniejsza i wierze, ze wszystko bedzie dobrze.

esiek, ciesze sie, ze Gosia jeszcze posiedzi w brzuszku. Teraz spokojnie sobie odpoczywajcie w domku i nie stresujące sie. &&&&&&

infińity Twoja Niunia juz duza bedzie na pewno! &&&&&&&

dziewczyny ja po strachu i przed heh bo nic sie nie dzieje ktg ok nie ma skorczy szyjka ma 30,7 cm i jest zamknieta tylko ze moj synus wazy juz 2600 i to niepokoji lekarke u ktorej bylam ile wasze szczescia wazyly w 33/34 tyg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry