• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny za info o wózkach, zapisałam Wasze modele :tak: Mój M też ma prawie 2 m, a ja 173 cm
Pani położna oddzwoniła i już wszystko wiem :happy: Na teorie zapisze się na styczeń/luty a na zajęcia ruchowe to może już w przyszłym tyg będę wiedziała czy znajdzie się miejsce. Pytanie tylko czy mój lekarz się zgodzi. Położna powiedziała że tak wstępnie na moją rwe kulszową byłoby to wskazane

Madzia a jak pracujesz nad brzuszkiem? ćwiczenia, masaże?
Kasik no to Heiza jakoś drastycznie miała zmniejszane sterydy :szok: za szybko! Ja miałam co 2,5 mg co 7/10 dni. Co do imion to wolałabym Julka a mąż woli Tytusa a Kubuś to byłby taki kompromis :happy:

reklama
Smerfeta, co do wysokości wózków tako to do niskich nie należą ale np camarelo jest odrobinę wyższy max ze 2 cm (ostatnio pani w sklepie postawiła je koło siebie - tako moonlight i camarelo carera)
Co do szkoły to żadnej pisemnej zgody nie potrzeba.
Powodzenia na wizycie ;)

A mnie dzisiaj zalamali w urzędzie :( z budowy nici. Nie ma szans na to że dostaniemy pozwolenie. Prezydent nie zatwierdził zmiany w przepisach i mogę sobie moją działkę burakami obsadzić jedynie. Chyba że znajdziemy osobę która będzie umiała obejść przepisy lub "zmienić" coś w dokumentacji żeby nagle klasa gruntów nam się zmieniła na gorszą... Cholerna wiocha!
Wrrrrr....

A ja sie zastanawiam nad szkola rodzenia, nie wiem czy mam isc czy jednak nie... :tak:

smerfeta a mowisz o sterydasz jak np encorton?:tak:

Ja dziewczynce dam albo Zuzia albo Hania... a chlopcu hmmm nie wiem jeszcze...

Olusia ja chodzę i jestem bardzo zadowolona. To nie jest taka przy szpitalna szkoła rodzenia. Prowadzi ją bardzo rzeczowa położna, w sumie mamy 27 spotkań o porodzie, połogu, pielęgnacji noworodka. Zależy jaka jest u Ciebie ta szkoła rodzenia :)

Dziewczyny my już w domu :) Sońka waży 1532gamy wg. usg 30t2d, niestety dalej jest ułożona miednicowo i nie widać aby chciała się przekręcić :( Szyjka ma dlugość 3,5cm, jest zamknięta, troszkę miekka ale nie tak jak ostatnio, skurcze macicy zatrzymane... Tak wiec jest dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry