Kilka dni mnie nie było i nie mogę Was nadrobić
Kasik, ale super, że wszystko w porządku i już masz robić połówkowe, o matko jak szybko
Gratuluję prawdopodobnie synka, skoro się nie ujawnia, to pewnie chłopak 
Olusia, dobrze, że dzieciaczki rosną i gratuluję córeczki
No i coś czuję, że będzie parka
Zastanowiłabym się nad szkołą rodzenia, bo i tak będziesz miała cc. Chybaże jest u Ciebie fajna szkoła i pokażą jak opiekować się na początku dziećmi. Ale w szpitalu chyba też pokazują, wiec nie dziwię się, że masz dylemat.
Bzibziok, Michałek jest takim przystojniakiem, że tylko patrzeć na Niego
Esiek, szczerbatka, przykro mi, że tak Was męczą i współczuję bycia głodną, bo w ciąży to chyba najgorsze. Ale czas szybko leci i jak będziecie miały przy sobie Wasze skarby, to zapomnicie o wszystkim
Wasze brzuszki są naprawdę ładne, szkoda, że narazie u mnie ciąża spożywcza
.
Kasik, ja steryd odstawiłam jeszcze szybciej jak Kotuska, bo na serduszkowej już mi kazał, ale ze względu, że się bałam ,to termin odstawienia mi wydłużył. Dopiero odstawiłaś podjęzykową i powoli odstawiasz dopochwową? Miałam nadzieję, że w czwartek zmniejszy mi dawki lutki i estrofemu, bo kolejna wizyta w 16tc. No i gratuluję odstawienia clexanne
.
Ja powoli zaczęłam rozglądać się za inną przychodnią, bo w mojej przyjmuje tylko endokrynolog i od chorób wenerycznych. No i jest problem, bo tam gdzie chciałam nie ma miejsca
Czeka mnie duuużo jeżdżenia po przychodniach
Wczoraj byłam z mężem pooglądać wózki, łóżeczka itp w m.in smyku. Jakie to wszystko drogie. Wszystko trzeba przez internet bo jest dużo tańsze. Oni oszaleli z cenami.
Genna, mam nadzieję, że niedługo przeziębienie przejdzie i będziesz mogła na spokojnie zrobić badania.
Kotuska, trzymam kciuki żebyś wypiła ten niedobry płyn na glukozę i wszystko wyszło w porządku. Ja mimo brania metypredu nie miałam cukru w moczu, więc pewnie dlatego musisz tak szybko robić badanie.
Kasik, ale super, że wszystko w porządku i już masz robić połówkowe, o matko jak szybko

Olusia, dobrze, że dzieciaczki rosną i gratuluję córeczki
Bzibziok, Michałek jest takim przystojniakiem, że tylko patrzeć na Niego
Esiek, szczerbatka, przykro mi, że tak Was męczą i współczuję bycia głodną, bo w ciąży to chyba najgorsze. Ale czas szybko leci i jak będziecie miały przy sobie Wasze skarby, to zapomnicie o wszystkim

Wasze brzuszki są naprawdę ładne, szkoda, że narazie u mnie ciąża spożywcza
. Kasik, ja steryd odstawiłam jeszcze szybciej jak Kotuska, bo na serduszkowej już mi kazał, ale ze względu, że się bałam ,to termin odstawienia mi wydłużył. Dopiero odstawiłaś podjęzykową i powoli odstawiasz dopochwową? Miałam nadzieję, że w czwartek zmniejszy mi dawki lutki i estrofemu, bo kolejna wizyta w 16tc. No i gratuluję odstawienia clexanne
. Ja powoli zaczęłam rozglądać się za inną przychodnią, bo w mojej przyjmuje tylko endokrynolog i od chorób wenerycznych. No i jest problem, bo tam gdzie chciałam nie ma miejsca
Wczoraj byłam z mężem pooglądać wózki, łóżeczka itp w m.in smyku. Jakie to wszystko drogie. Wszystko trzeba przez internet bo jest dużo tańsze. Oni oszaleli z cenami.
Genna, mam nadzieję, że niedługo przeziębienie przejdzie i będziesz mogła na spokojnie zrobić badania.
Kotuska, trzymam kciuki żebyś wypiła ten niedobry płyn na glukozę i wszystko wyszło w porządku. Ja mimo brania metypredu nie miałam cukru w moczu, więc pewnie dlatego musisz tak szybko robić badanie.