Witajcie dziewuszki 
Ja chyba mam 2 pajace 50 takie na wyjscie zapewne ze szpitala , chociaż ten jeden wychodzi większy .
Anulla ale masz ciuszków !!!! Szok, my nie mieliśmy po kim dostać wiec wszystkie kupowałam nowe , ale ze szału ,najwyżej codziennie bede prala zeby starczyło
A z gorszych wiadomości, to dopiero co wyszłam ze szpitala a juz stęskniłam sie za ginem ;( szyjka nadal kuje a brzuch spina sie niemiłosiernie aż boli, zbadał i szyjka zamknięta ufffff, zmienił lek i zakaz chodzenia do sklepów
musze leżeć , jak nie pomoże to kładzie mnie do szpitala i bede do końca
Ciazy leżeć
wiec ostatnie zakupy dzisiaj były a konkretnie stanik taki miękki a zarazem do karmienia bo te moje juz mnie uwierają.
Nadal bez wózka, łóżeczka i materacyka, fotelika ale juz spokojniejsza
nawet młodemu torbę Do szpitala spakowalam 
Dziewczynki ładne pokolei sie rozpakowywać proszę
Bziumelka celuj na 15
3mam
Kciuki
Ciekawe czy Hope sie rozpakowała juz
Ja chyba mam 2 pajace 50 takie na wyjscie zapewne ze szpitala , chociaż ten jeden wychodzi większy .
Anulla ale masz ciuszków !!!! Szok, my nie mieliśmy po kim dostać wiec wszystkie kupowałam nowe , ale ze szału ,najwyżej codziennie bede prala zeby starczyło
A z gorszych wiadomości, to dopiero co wyszłam ze szpitala a juz stęskniłam sie za ginem ;( szyjka nadal kuje a brzuch spina sie niemiłosiernie aż boli, zbadał i szyjka zamknięta ufffff, zmienił lek i zakaz chodzenia do sklepów
Ciazy leżeć
Nadal bez wózka, łóżeczka i materacyka, fotelika ale juz spokojniejsza
Dziewczynki ładne pokolei sie rozpakowywać proszę
Bziumelka celuj na 15
Kciuki
Ciekawe czy Hope sie rozpakowała juz
. Zostawiłam ten problem mężowi