• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hmm... no to przyszedł z pomocą :-( Duzo, duzo pij i rób inhalacje z wszystkiego co dozwolone. Ważne zeby nie było gorączki wysokiej. Jeszcze 2,5 miesiąca i będzie wiosna. Ja bardzo na nią czekam. Normalnie zima to dla mnie ukochane narty ale narty w tym roku są nieczynne więc i zimy nie lubię.

reklama
cześć dziewczynki.
Pisałam wczesniej na bb na weterankach potem miałam przerwę od bb. w sierpniu podchodziłam do ivf ze świeżaków się nie udało ale w listopadzie udało się crio... jestem w 12tc. czy mogę do was dołączyć???
widzę trochę dziewczyn w 12tc.

Ja w przyszłym tyg idę do lekarza na usg i mam taki plan że jeśli wszystko będzie ok to nie robię Pappa, nie mam wskazań, lat 30. a wy macie refundowane to badanie? robicie?

Witaj Tymonka - Bardzo cieszymy się, że do nas dołączasz. Ja mam refundowane prenatalne z uwagi na wiek.
Coleta - ledwie przecdzytałam Twojego posta, poczułam że drapie mnie w gardle.....

Nic nie mówicie o tych lekarzach... Po prostu w ciąży możesz iść do lekarza jak zaczynasz krwawić, bo na wszystko inne rozkładają ręce. Także rezygnuje z lekarzy poza ginem oczywiście :-)

Misia nie denerwuj się prenatalnymi. U mnie wsio ok było i jeszcze zobaczyłam moje Łobuziaki więc jak jak to mówię: Byłam na najlepszym filmie w najlepszym kinie. :-)

A propos moich Łobuziaków jeden dzisiaj tańczy kankana. Normalnie jak przyłożę rękę do brzucha to wyraźnie to czuję!! Moje marzenie się spełnia!!

Witajcie Dziewczyny.

Mam pytanie czy na początku ciąży ( u mnie zaczął się 5 tc) miałyście bóle brzucha? Trochę mnie one przerażają, w sumie nie wiem czy to macica czy brzuch. Mam siedzącą pracę i już nie wytrzymuję.

Misia, będzie dobrze! A jak piszę o przeziębieniu to czytaj co 2 słowo :)

Ja też miewałam takie bóle brzucha, dostałam Buscopan i zalecenie aby się oszczędzać, położyć i powinny przejść. Rozrastamy się i powiększamy więc troszkę takich rozciągających dolegliwości musi być ale jak boli bardziej (jak na @) lub dłużej to lepiej nie ryzykować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry