reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joasia tez już od jakiegoś czasu budzę się z bólem brzucha - właśnie jak na okres. Lekarz w szpitalu powiedział ze to nie jest grozne, wszystko się tam zmienia i dlatego boli. Pamiętam też ze dziewczyny tu na forum tez często pisały o takim bólu wiec nie stresujmy się, wszystko ok :)

reklama
Dziewczyny ja tak ok. tyg temu przez pare dni czułam takie znajome pobolewanie w dole brzucha .... wiec to chyba normalne na tym etapie.

Kasik, to ja mam dokładnie to samo. Czasem ma wrazenie ze jak wstaje z łozka to mam w dole brzucha taki kamien. I jak sie przekrecam to tak powoli zeby tylko nie pociągnąc tam niczego za bardzo bo wtedy boli.

Smerfeta, co tam u Ciebie?
Jak się czujesz? Jak niunia? Podają Ci jakieś leki czy tylko kontrolują?

Kasik, śliczny brzuszek ;)

Magda dzięki, czuję się wypoczeta choć niedospana :) już prawie godzinę jestem pod ktg. Tylko kontrolują, żadnych leków nie dostaje. Wczoraj dowiedziałam się ze męża kuzyna żona tak samo leżała w szpitalu bo córcia była malutka. Córcia teraz chodzi już do 3 klasy i zawsze była bardzo wysoka w stosunku do rówieśników. Tylko ze szczuplutka kobitka. Uspokoiły mnie te wieści :-)

masz już zdjęcia z sesji zdjęciowej bo chyba tez byłaś prawda?

Smerfeta, dobrze że kontrolują to spokojniejsza jesteś. Zapewne niunia będzie długa i szczupła jak mamusia ;) Infinity też straszyli a malutka zdrowa się urodziła. Niedospana to dopiero będziesz hihihi jak mały cycek nie da ci spać w nocy ;) każda minuta na wagę złota :)
A sesję mieliśmy. Pani fotograf była u nas nawet dwa razy. Pierwszego dnia Zosia nie chciała współpracować ale drugiego już było super i mamy śliczne zdjęcia. Na razie tylko dwa a reszta za około 2 tyg.

reklama
Nasz króliczek

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425882725734.jpg
    uploadfromtaptalk1425882725734.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 52
  • uploadfromtaptalk1425882938389.jpg
    uploadfromtaptalk1425882938389.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 53
Do góry