• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Co do wyprawek, od 10 dni obserwuję w szpitalu co używają kobiety i tak: Jak idą do porodu maja zabrać podkłady na lóżko, podpaski poporodowe, wode mineralną, ręcznik, telefon :) dodatkowo dziewczyny maja na później majtki poporodowe (lepiej przymierzyć w domu czy pasują:) ,dziewczyna kupila sobie wczesniej i po porodzie okazaly sie za Male :) ). Wkladki laktacyjne, laktator .
Dla dzieciaczka pampersy, chusteczki nawilżane, pieluszki tetrowe z dwie ,octanisept, dzieciaki do kąpieli sa zabierane wiec nic nie potrzeba, ciuszki szpitalne, ewentualnie smoczek można zabrać. To poki co tyle z obserwacji :)

Niestety ale nie dostałam kwalifikacji na cc powiedział że jak najbardziej wszystkie warunki są na sn i żebym nie słuchała głupot i porodzie o bólu itp. Ze jak będzie konieczność to wtedy zrobią a tak to żebym spróbowała że mają znieczulenie itd...dziewczyny tam rodzące niby się wypowiadają ze faktycznie poród tam nawet sn to nie to samo co w państwowych placówkach..

reklama
Niestety ale nie dostałam kwalifikacji na cc powiedział że jak najbardziej wszystkie warunki są na sn i żebym nie słuchała głupot i porodzie o bólu itp. Ze jak będzie konieczność to wtedy zrobią a tak to żebym spróbowała że mają znieczulenie itd...dziewczyny tam rodzące niby się wypowiadają ze faktycznie poród tam nawet sn to nie to samo co w państwowych placówkach..
Czyli tak łatwo jednak nie jest dostać skierowanie na cc. To ja już się boje co mój dr powie. A byłam przekonana ze po In vitro bez problemu robią cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry