ewelin86
Fanka BB :)
Tak do szpitala. W moim nie ma nic o wyprawce na stroniechodzi Ci o taką do szpitala? sprawdź na stronie szpitala, który wybrałaś - często są różnice :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak do szpitala. W moim nie ma nic o wyprawce na stroniechodzi Ci o taką do szpitala? sprawdź na stronie szpitala, który wybrałaś - często są różnice :-)
W bawelnianych tez chodząja bede brala najtansze bawelniane gacie zamiast tych poporodowych bo sa okropne
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomośćHej. Kamień z sercaWszystko dobrze
A tak się stresowałam i bałam, że znów mnie będą namawiać na amniopunkcję. Ale dziś Pani genetyk powiedziała, że przy takich wynikach nie warto ryzykować.
Czyli tak łatwo jednak nie jest dostać skierowanie na cc. To ja już się boje co mój dr powie. A byłam przekonana ze po In vitro bez problemu robią ccNiestety ale nie dostałam kwalifikacji na cc powiedział że jak najbardziej wszystkie warunki są na sn i żebym nie słuchała głupot i porodzie o bólu itp. Ze jak będzie konieczność to wtedy zrobią a tak to żebym spróbowała że mają znieczulenie itd...dziewczyny tam rodzące niby się wypowiadają ze faktycznie poród tam nawet sn to nie to samo co w państwowych placówkach..