• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzień dobry wszystkim :-) my dopiero oczy otworzyliśmy, znaczy ja bo młody już od 7 rano się wiercił :-P
Wczoraj miałam taki koszmarny dzień, że cały przespałam a jak nie spałam to jadłam :-P
Na szczęście dziś jest lepiej, mam zamiar po śniadaniu nawet na jakiś spacerek się wybrać

Lile powodzenia na wizycie, pięknych widoków :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie:) my już po Chrzcinach:) Nasz Szymek wyrzekł się diabełka:) może będzie spokojniejszy hihi[emoji14]a tak serio , przesypia mi już cale noce więc relax . Idzie spać o 22 i wstaje 6, 7 :) I jeszcze jedno: mega wam zazdroszczę bo ja tęsknię za swoim brzuszkiem, kocham być w ciąży:p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego dobrego dla Szymka :-)
Pokaż nam jaki już jest duży chłopak z niego :-)
Ty zazdroscisz nam a my tobie bo wszystkie już chcialybyśmy żeby dzieciaczki na świecie były :-P

Wszystkiego dobrego dla Szymka :-)
Pokaż nam jaki już jest duży chłopak z niego :-)
Ty zazdroscisz nam a my tobie bo wszystkie już chcialybyśmy żeby dzieciaczki na świecie były :-P

1476694850821.jpg

Taki jestem duży chłopak:)

Załączniki

• 1476694850821.jpg
    1476694850821.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Nikaaa, jaki Szymek juz duzy.
A slodziak z niego to jest caly czas[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A dziękujemy. Mam nadzieję że za parę lat uda się nam dla niego siostrzyczka. Ale liczę tylko na naturalsa bo in vitro juz nie chce . Uda się to się uda, jak nie to trudno, mam już wspaniałego syna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry