• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No a ja już mam żelki :)) Odświeżone, można szaleć. 2013-06-19-328.jpg2013-06-19-329.jpg

Załączniki

• 2013-06-19-328.jpg
    2013-06-19-328.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 2013-06-19-329.jpg
    2013-06-19-329.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Kate...ja pomaluje sobie na jakiś jasny kolor pazurki, albo calkiem zdejme, bo jak chce mieć cc to musze chyba mieć niepomalowane. dopytam o takie szczegoly później.

Adus...matko! mam dokładnie tak samo jak ty! kochanie, panicznie boje się powiklan dla dziecka po porodzie sn, strasznie dużo negatywnych już opinii slyszalam i jestem zafiksowana. z reszta mój maz tez. ja wole się wymeczyc, żeby dziecko urodzilo się zdrowe. chociaż praktycznie wszystkie moje znajome majac cc sa bardzo sprawne od początku i nie było zadnych problemów. wiec tym bardziej się nie boje.
mnie dr powiedział, ze skoro nie mam zadnych innych wskazan to cc mogę mieć zrobione tylko na podstawie skierowania od psychiatry... ja jednak przypomniałam sobie, ze mam torbiel endometrialna na prawym jajniku, tylko nie badana ostatnio, bo dziecko jest zbyt duże i nie było jej widać...ale ona na pewno tam jest, wiec swojego prof. sprobuje podejść w ten sposób...żeby przy okazji cc wycial mi tez ta torbiel...a jak na to nie pojdzie, to podjade do znajomej psychiatry i mi wystawi zaświadczenie...

Ostatnia edycja:
Adus, czytalam, ze jak moga byc komplikacje lub problemy duze to w swissmedzie odradzaja... Musze pojechac i popytac ich o to bo jeszcze dla mnie za wczesnie. Ja wiem ze przy bardzo duzych komplikacjach przewoza na zaspe lub kliniczna ale to ze wszystkich szpitali.

Ja czuje sie w tym momencie bardzo komfortowo z tym za opcja swissmedu istnieje. A co bedzie to bedzie. Oby donosic a urodzic zawsze sie urodzi.

Milagros proszę :-)

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. MISIA (4 lipiec)
  2. TRZCINKA (7 lipiec)
  3. COLETA (14 lipiec)
  4. SZNURKI (20 sierpień)
  5. ELONA ( 21 sierpień)
  6. MILIAA (24 sierpień)
  7. MADZIALENAK (28 sierpień)
  8. KATE (11 wrzesień)
  9. ADUŚ (26 wrzesień)
  10. PINGWINEK (28 wrzesień)
  11. SONY (18 październik)
  12. OSKAA (22 październik)
  13. GOTADORA (24 październik)
  14. AGAPL (26 październik)
  15. MILAGORS (28 październik)
  16. AVOCADO (24 listopad)
  17. HOLA (27 listopad)
  18. MALINUŚ (14 grudzień)
  19. MARTKA (27 grudzień)
  20. IKASIA ( 18 styczeń 2014)

Różyczko gratulacje, niech chłopcy się dobrze chowają.

Różyczka ale Ci dobrze :tak::-):-D masz dwa skarby obok ! Ogromne gratulacje dzielna mamusiu:tak:

Milagros to nic tylko Ci pozazdrościć takiego spokoju ducha :-D też bym tak chciała, jeszcze masz troche czasu na ostateczną decyzje

Millia no to rozumiesz co czuje, tez niestety nasłuchałam się historii, po których jak myśle o porodzie sn to aż ciarek dostaje.. U mnei raczej nic sie nie znajdzie po za faktem 2 straconych ciąż i ivf.. więc albo psychiatra albo jeszcze spróbuje udać się na wizyte do lekarza który pracuje w szpitalu w którym chce rodzić.. Damy radę ;-) Ja do tego czasu i tak musze ostro nogi krzyżować, za 9 dni kolejna kontrol szyi :eek:

Rozyczka...gratuluje!!!:-)

ja pozwole sobie zmienić liste :rofl2:

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. MISIA (4 lipiec)
  2. TRZCINKA (7 lipiec)
  3. COLETA (14 lipiec)
  4. MILIAA (14 sierpień)
  5. SZNURKI (20 sierpień)
  6. ELONA ( 21 sierpień)
  7. MADZIALENAK (28 sierpień)
  8. KATE (11 wrzesień)
  9. ADUŚ (26 wrzesień)
  10. PINGWINEK (28 wrzesień)
  11. SONY (18 październik)
  12. OSKAA (22 październik)
  13. GOTADORA (24 październik)
  14. AGAPL (26 październik)
  15. MILAGORS (28 październik)
  16. AVOCADO (24 listopad)
  17. HOLA (27 listopad)
  18. MALINUŚ (14 grudzień)
  19. MARTKA (27 grudzień)
  20. IKASIA ( 18 styczeń 2014)

ło matko ja już 4:szok: ale czaaaad:sorry:

Adus...no jasne, ze damy rade, mój dr zauwazyl, ze mam z tym problem, bo już ktoras wizyte gledze mu o cc...no i mysle, ze jak jeszcze go przycisnę to może się ugnie...z kolei mój dr bardzo napięty jeżeli chodzi o sn, wszystkim mowi, ze to najlepsze itd., no ale jak ktoś ma już w glowie cos zaprogramowane jak ja to nie ma gadki.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry