nieagatka
Fanka BB :)
No i super. Dawaj znać jak synek zareaguje na siostrę [emoji4]Tatadam dziś wracamy do domu czekam tylko na ważenie niuni jak ok to uciekamy.Nadal dokarmiamy mm więc myślę że jest super A co najważniejsze laktacja się rozkręca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i super. Dawaj znać jak synek zareaguje na siostrę [emoji4]Tatadam dziś wracamy do domu czekam tylko na ważenie niuni jak ok to uciekamy.Nadal dokarmiamy mm więc myślę że jest super A co najważniejsze laktacja się rozkręca.
Ja nie mam wyjścia, łazienka będzie mokra, ale tylko i wyłącznie wanienka na stelażu i to długo bo mam tylko prysznic. No chyba że później damy wanienkę na podłogę, ale to mało komfortoweJa jeszcze z doświadczenia nie powiem, ale jak obserwowałam nasza Julke czy teraz siostry Frania (A mieli normalne te dłuższe wanienki) to i tak użytkowane byly do 7-8 miesiaca, bo potem dzieciaczki już siedziały i w takiej wannie na stojaku to już ciężko je myćzachlapane wszystko, bo radość z kąpieli ogromna
Ja będę musiała poszukać wanienki z korkiem, bo łazienkę mamy na dole bardzo malutka, jest duża wanna ale żeby wstawić wanienki na stelazu nie ma opcji, więc raczej będziemy kapali w pokoju na górze.. A żeby nie nosić tej wanny z wodą to odkręcimy koreczek, woda do wiaderka i łatwiej będzie znosić po schodach![]()
Ja mam wanienke z ikea, te najtansza. Moja corka ma 3 lata i nadal się czasami w niej kąpię [emoji16]Cześć Mamusie używała któraś i może się wypowiedzieć nt. wanienki Ikea Lattsam? Zastanawiamy się czy ją kupić ze stelażem, w łazience mamy tylko prysznic k wydaje mi się, że szybko będę musiała ją wymieniać na dłuższą.
Do kiedy wasze dzieci się w niej dawały radę kąpać?
Ja nie mam wyjścia, łazienka będzie mokra, ale tylko i wyłącznie wanienka na stelażu i to długo bo mam tylko prysznic. No chyba że później damy wanienkę na podłogę, ale to mało komfortowenie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba @nieagatka i @goffa13 używaliście wanienki Ikea?
Bardzo dlugo nam służyła. W okresie kiedy jeszcze nie siedział a byla za mala to kupilismy zwykla. Jak tylko siadl to od razu do niej wróciliśmy. Na prawde polecam z tym ze ja nigdy stojaka nir mialam bo nie chcialam i kapalismy na lozku a potem na podłodze bo łazienkę mam mala. Jest świetna, stabilna. Te zwykle mnie do szalu doprowadzalyCześć Mamusie używała któraś i może się wypowiedzieć nt. wanienki Ikea Lattsam? Zastanawiamy się czy ją kupić ze stelażem, w łazience mamy tylko prysznic k wydaje mi się, że szybko będę musiała ją wymieniać na dłuższą.
Do kiedy wasze dzieci się w niej dawały radę kąpać?
Bardzo dziękuję za odpowiedź, to już wiem która kupićBardzo dlugo nam służyła. W okresie kiedy jeszcze nie siedział a byla za mala to kupilismy zwykla. Jak tylko siadl to od razu do niej wróciliśmy. Na prawde polecam z tym ze ja nigdy stojaka nir mialam bo nie chcialam i kapalismy na lozku a potem na podłodze bo łazienkę mam mala. Jest świetna, stabilna. Te zwykle mnie do szalu doprowadzaly
My mieliśmy 3.ta z ikei i 2 zwykle w różnych długościach. Przenieść ta wanienke zwykla do łazienki zeby wylać wode to dramat. Nie raz woda wylądowała na podlodze bo ten material z którego sa wykonane taki o tylek rozbic a ta z ikei jest rewelka i jeszcze te antyposlizgi w srodku. A przy tym bardzo kompaktowa w porównaniu do innychBardzo dziękuję za odpowiedź, to już wiem która kupić
@ilmenau stelaż też widzę, że jest wysoki i dno wanienki znajduje się na wysokości 67cm a to w porównaniu z innymi wydaje mi się okbo fakt u ja i mąż jesteśmy wysocy.
Bardziej go interesował jej smoczek niż ona sama tak w sumie bez emocji powitał siostreNo i super. Dawaj znać jak synek zareaguje na siostrę [emoji4]