Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To słabo. Musisz mieć oczy dookoła głowy, bo to niebezpieczne...Specjalnie,jakby niechcący to ani bym nic nie mówiła .Czasami specjalnie zeby na złość zrobić coś przy małej wykabinuje
Fajnie, że nie placze. Jeszcze żeby nie wymiotował i już będzie super [emoji4]Moj dzis juz w domu nie plakal tak tylko powiedzmy pojękiwał ale puscilam bajkę, dalam autko ale znowu mocno zwymiotował w zlobku. Wczoraj wymiotował w domu. Dzis tata ma wolne wiec on go zawiezie jutro i zobaczymy. Ale juz go zapisalam na rytmikę i angielski![]()
Ja trochę nie doprecyzowałam... W żłobku byl pierwsze placz a potem wymioty.Fajnie, że nie placze. Jeszcze żeby nie wymiotował i już będzie super [emoji4]
Mój ma 11 lat i jest zazdrosnyTo słabo. Musisz mieć oczy dookoła głowy, bo to niebezpieczne...
Jasne, wiaodmo. Ale zabrać zabawkę to nie uderzyć. W głowę. Niemowlę, nie zamknięte ciemiączko. Trzeba bardzo uważać i nie można ignorować takich zachowań. A slabe momenty były, są i będą, to jasne. Twojemu łatwiej wytłumaczyć, dwulatek gorzej kuma [emoji4]Mój ma 11 lat i jest zazdrosny[emoji12] stary koń a na złość potrafi zabrać zabawkę [emoji23][emoji23][emoji23] niby rozmawiamy i potrafi fajnie się z nią bawić ale bywają słabsze momenty
Zdrówka dla Hubka [emoji8]A my dzis zostajemy w domu. Hubus ms katar, miał niespokojna noc, wstal rozdrazniony. Juz wczoraj cos mi sie nie podobal i posmarowalam go vickiem.
Jakie skurcze? Hanka ma siedzieć i na Tate czekać. Jak się macie?Dziewczyny, czy jest jakaś aplikacja godna polecenia, w której można liczyć skurcze?