• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ehhh, dobra. Widzę już dwa różowe słonie na teście co jest oznaką zbyt długiego wpatrywania się w test :-D. Jutro powtórka.

No, córcia pokaż mamusi jak ją kochasz i namaluj piękną drugą kreseczkę :rofl2:

reklama
Ja na iPhone chyba widzę!!!
trzcinko - trzymam kciuki.
Coleta - no za kilka dni Twoja kolej. To niesamowite, że tak szybko czas nam uciekł. Co do imienia, to wszystkie piguły mówią Lidka, a nikt Lidia nie mówi :-)
my dziś wychodzimy. Czuję się ok, ale kobiety mi nici zwisające ucieły i teraz bardziej ciągnie. Szat same się mają usunąć. Ponoć rana nie zostawi dużej blizny i w bikini jeszczę pochodzę. Usg główki ok. Z ciekawostek, jak jest hałas Lidia zasłania sobie ręką ucho. Bawi się głosem i rękoma.

Sylwia :-) ja równiez widzę! jutro będzie o wiele wyraźniejsza :tak:

Misia ale Wam dobrze! do domu już z malutką!

Trzcinka tak cichutko jesteś, że i ja myślę,że Ty już na porodówce! trzymam cały czas kciuki za Was!

Także Coleta już niebawem koszulka liderki będzie Twoja :-)

Kiwisia pakuj, pakuj tę torbę, bo już niedługo i Wasza kolej na koszulkę :-)

Sylwia...ja jeszcze się dolaczam do kciukow!! wiadomka, ze zależy mi na tym, żeby nasze grono roslo w sile! :tak: no i jak liczysz na core tym bardziej, bo mój Marcel musi mieć się za kim ogladac:-D

Trzcinka...trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy porod!

Oska...ciesze się, ze u was po usg wszystko ok!:-)

pisałam tego posta z przerwami od rana, wiec edytuje :

Sylwia...ja tez widze!!! jeju...modle się, żeby to było to!!! :tak: ty masz dziś 6 dpt, 3 dniowe zarodki?! i już widać cien?!:eek: no to GIITTT!!!:-D

Misia...super, ze dziś idziecie do domku już! w takim razie czekamy na fotki Lideczki! a powiedz jak to było z pierwszym wstaniem po cc?

Ostatnia edycja:
Sylwia, o rany rany!!!! Ja też widzę i to na telefonie:) leciuska, ale jest. Szybko sie pojawiła? U mnie sie pojawiła delikatna w 8 dpt ale po kilku minutach. Może pójdziesz dzisiaj na bete? &&&&&&& trzymam i niepuszczam:)

Misia, ale szubciusko wychodzicie:) jak sie czujesz po cc?

Ostatnia edycja:
Miliaa mam blastusia, o tego właśnie
Zobacz załącznik 569886

I 3 zarodeczki, które przestały się rozwijać
Zobacz załącznik 569887

Także to 6 dpt 5 dniowego zarodeczka :-).

Ale póki co zbytnio się nie nakręcam. Już raz (poprzednim razem) test mnie oszukał (pokazał 2 kreski, a hcg było poniżej 2), także ogólnie wiadomo do czego nadają się sikacze. Zrobię jeszcze jutro, jak będzie coś widać bardziej to już w poniedziałek polecę na krew. :tak:

Trzcinko czyżby jednak to dzisiaj dzieciątko zawita po drugiej stronie brzuszka? Kochana, jeżeli tak będzie to trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród.

Misia cieszę się, że już do domku. I razem z dziewczynami czekam na zdjęcia modelki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry