• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia, super, że wracacie do domciu. Teraz czekamy na zdjęcia Lideczki ;-):-)
A czy dziewczyny wysiądą w Gdańsku Głównym, czy we Wrzeszczu, to nie ma znaczenia. I tu i tu są postoje. Chyba, żeby zadzwoniły jeszcze z pociągu i zamówiły sobie na konkretną godzinę (np korporacja AS http://www.astaxi.pl/ ).
Zawsze to będzie taniej, niż brać z postoju, gdzie stoją niezrzeszeni kierowcy.

reklama
Sylwia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) oczywiscei,ze jest cien cienia :tak:jutro bedzie wyrazniejszy. Tak bardzo sie ciesze. CIchaczem gratuluje a oficjalnie pozniej po becie,zeby nie zapeszyc.

Jutro ide na krzywa.Oj jejku jak mi sie nie chce....na dodatek na glodzie czekac tam 2godziny buuuu Ale co tam jak trzeba to trzeba, damy rade.

Dziewczyny ja juz w domu z moja krolewna, porod na maksa szybki i gwaltowny. Nie chcieli mi wierzyc ze to juz z pierwszym dzieckiem. Jak ochlone napisze szczegoly. Wszysko dobrze, podobno jestem stworzona do rodzenia.Pojechalismy o 6 rano, urodzilam 7.57. Mala ma 3410 gram i jest grzeczniutka, i slodka i nie moge uwierzyc ze to nasze szczecie.

Sylwia...wiem, ze fartuch się przyjemniej prasuje niż takie malenke rzeczy...ja tez do swojej poprzedniej (a mam nadzieje tez przyszłej) pracy w szpitalu psychiatrycznym musiałam fartuchy nosic i je prac i prasowac, chociaż niby u nas było tak, ze do glownej pralni można było oddac, potem na magiel. ale jakos ja wolalam w domku to zrobić.
wiec jak cos to się mogę zamienic. dam ci male rzeczy mojego smroda a ty mi dasz te większe:tak:

donoszę szczęśliwie, ze biale już ogarnięte względnie:tak:

madzialenak...a przescieradla tez mam prasowac?

Trzcinka...GRATULACJE!!!!! rewelacyjnie ci poszlo! a to jak to możliwe ze ty już w domu? od razu cie tak wypuścili? ło matko...

Wow Trzcinka :szok: Ty już w domciu z małą? Jak szybko Ci poszło. Czekam na relację i zdjęcie małej.

Miliaa jedno prześcieradło mam z froty i go nie prasuję, a drugie takie bawełniane z tego samego materiału co pościel i niestety je muszę wyprasować bo jest mega pogniecione.

Coleta number one :tak:

1. COLETA (6-7 lipiec) – córka Lena
2. KWISIA (27 lipiec) – córka Zuzanna
3. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
4. SZNURKI (20 sierpień) – syn
5. ELONA (21 sierpień) – córka
6. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
7. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
8. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
9. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
10. SONY (18 październik) – syn Paweł
11. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
12. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Mateusz
13. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
14. MILAGORS (28 październik) – córka
15. AVOCADO (24 listopad) – córka
16. HOLA (27 listopad)
17. MALINUŚ (14 grudzień) – prawdopodobnie córka
18. MARTKA (27 grudzień)
19. IKASIA (18 styczeń 2014)
20. MEMORIES (30 styczeń 2014)
21. DARII (2 luty 2014)

Trzcinka! Wow! Gratulacje!!! Ale szybko!!!!
a ja w domu obejrzałam moją ranę. Mała nie jest. Trochę potrwa nim dojdę do siebie. Lidka zadowolona podpisuje sobie. Jazda samochodem bardzo jej pasowała :-)

Trzcinka :szok::szok::szok: wow, GRATULACJE!! I jak szybko w domu!! czekamy na zdjecia :tak:

Sylwia niespodiznka, za niespodzianka, pierw tranfer teraz druga kreseczka :tak: za chwile bedziesz na liscie :-)

Wlasnie mowili w teleekspresie ze dziennie setki osob sie zglaszaja do klinik! co tam sie sie musi dziac ... :szok:
Ja jakos od wczoraj czuje bol w prawym biodrze i nodze jakby ucisk na nerw.., :-(mialyscie cos podobnego??
Madziekanek kuoilam provag zel ale nie widze tam nic ze w ciazy mozna stosowac, Tobie to lekarz zalecil?

reklama
Aduś tak doktor mi kazał brać, to jest naturalna flora bakteryjna. Trzeba na zewnątrz smarować i trochę wewnątrz. Poczytaj sobie różne fora, dziewczyny stosowały niekiedy całą ciążę. Ja teraz stosuje lactovaginal - globulki dopochwowe, które polecała domat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry