• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sylwia - moim skromnym zdaniem nie masz omamów albo mamy je zbiorowe bo ja też widzę bladą drugą kreseczkę. Jejciu teraz to będę zaciskac nawet palce u stóp - ZA ROSNĄCĄ BETĘ!!!!!!! Coś mi się zdaje, że się udało - no to teraz oszczędzaj się niech maleństwo ma komfortowe warunki do dalszego rozwoju:tak:
Ja to poleciałabym na betę - nigdy po ICSI nie robiłam sikańca bo na nich widzialam zawsze tylko jedną kreskę i jakoś tak je znienawidziłam. Po drugim ICSI robiłam w 11 dpt bo zapis jedenastu w postaci dwóch kreseczek był dla mnie dobrym znakiem (sama jestem zaskoczona, że potrafiłam w takie rzeczy uwierzyc) - noi się sprawdziło :tak: Duża buzia dla Ciebie i malucha niech rośnie pięknie i mocno się wgryza.

reklama
Sylwia...cudowny blastek! mój był podobny:tak: mnie po podaniu jednego blastka w 8dpt wyszla taka kreska jak u ciebie, maz to jej wcale nie widział...wiec cos się dzieje, cudownie! będzie dobrze, musi być!:tak:

ide prasowac:confused2:

kiwisia też mam nadzieję, że to nie są omamy :-). No ale poczekam jeszcze na kolejnego sikacza.

Niestety na hcg nie da rady pojechać, zaraz jadę do pracy, jutro z rana też. A w niedzielę nigdzie nie zrobię. Poczekam cierpliwie:tak:

Madzielanak leniu****e ile mogę, ale muszę wstawać, bo niestety jak się jest samemu to inaczej nie da rady, Alma cwaniara nic nie umie mi pomóc, a ja jej jeszcze muszę ;-) ... no i musiałam do sklepu, bo głodna jak wilk już byłam a w lodówce światło, no ale jestem już w łózku, trochę poleżę, potem muszę coś do jedzenia uszykować

Sylwia :-) jakże ja się cieszę! u mnie w 6 dpt beta była juz wysoka, ale ja dwóch producentów miałam, więc Twój jeden maluszek naprodukował na razie na bladą kreskę - zuch dziewczyna :tak: ... my również jakoś od razu wiedzieliśmy,że to jest on i ona, więc jak Ty czujesz,że to córcia to tak jest :tak:

Dziewczyny z Trójmiasta, mam prośbę : jutro wysyłam córkę promem z moją kuzynką do Szwecji . Gdziepowinny najlepiej wysiąść z pociągu by złapać TAXI na stena line?

reklama
Sylwia, ale mi zafundowałaś upał - od razu mi się gorąco zrobiło i prawie z krzesła nie spadłam :-D
Ale co tam, ja mogę raz jeszcze tak zareagować!!! Pocichutku, szeptem na uszko mówię - GRATULUJĘ.
A jak nie wierzysz, to mogę Cię uszczypnąć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry