• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny, mam pytanie o kolezanke( 32lat):) Miala in vitro i za 3 razem sie udalo. Ciaza trwala tylko tydzien. Myslicie, ze warto starac sie dalej? Wspome tylko, ze ona sie leczy w anglii a tu pierwsze in viro jest za darmo a pozniej kosztuje sporo kasy. ona jest zalamana i nie wiem jak mam ja pocieszac:/

reklama
Trzcinka :-) gratuluje!!! służba angielska to potrafi zaskoczyć :szok: że Wy już w domku, wow!

Karolina myślę,że każda z nas tak samo odpowie na Twoje pytanie: jasne,że próbować. Co do kosztów - ja pomimo tego,że w UK są te darmowe próby wolałam zapłacić w PL.

Milagros to moim zdaniem nie jest powod do zmartwien, mam tak samo jak sie maly gdzies wypnie pupa albo glowa ciagniecie i wybrzuszenie i stwardnienie z jednej strony, ja tez to mylilam ze skurczami :) ale juz raczej rozpoznaje roznice :)
Millia widzialam Twoj brzusio naa fb i faktycznie maly i zgrabny jak na ten 8 miesiac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry