• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aduś ja mam tego typu jak w linku, tylko z misiem no i zapłaciłam drożej, ale wydaje mi się taka sama

Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L / XL (3342726348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Agusia jeśli jest się pacjentką w jakiejś klinice i jest się w programie to tam lekarz decyduje jakie leki i są one wydawane przez pielęgniarkę w klinice, dziewczyny na https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-vitro-26936/index5013.html pisały coś o kupowaniu nie w klinice, ale jak to się odbywa - nie wiem, ja bym tak nie zrobiła

Wróciłam z pracy i pierwsze co to nasikałam na test. To już 3 dzisiaj. Także zaczynam naprawdę świrować :-D

Zobacz załącznik 570009

I nadal ją widzę. Także albo omamów ciąg dalszy, albo :-D:-D:-D.

Chyba wybiorę się rano na krew. Jeżeli zrobią mi ją i wyniki będą tego samego dnia to robię. Jak nie to poczekam do poniedziałku i jadę do novum.

A mój mąż dzisiaj z wrażenia utopił poprzedni test w kawie :-D.

Trzcinko prześliczna córeczka. CUDO!!!

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi,wiem wiem że w Provicie są lekarstwa gdyż jak dwa razy podchodziłam do IUI to kupowałam tam kilka.Pytałam gdyż tak mniej więcej chciałam poznać koszty leków do stymulacji.A przez neta wolałabym ich nie kupować bo różnie to bywa,wolę z Provity wiem że będą w tedy ok.:-)

Aduś ja kupiłam 2 koszule , jedną w zestawie ze szlafrokiem. Obydwie są bardzo dobrej jakości:
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia L/XL (3334037591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tą kupiłam oliwkową, super bawełna
PROMOCJA !!! KOMPLET_SZLAFROK+KOSZULA CIĄŻOWA XL (3290014949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - a ta jak na zdjęciu różową+szary szlafrok, też bardzo dobra bawełna.

Sylwia oczywiście, że jest druga kreska, to nie omamy :tak:

Agusiapela u mnie przy długim i krótkim protokole wyszło tyle samo za leki - po 2800 zł, jednakże ja akurat potrzebowałam małe dawki leków. Wszystko zależy od reakcji organizmu na poszczególne hormony. Życzę Tobie powodzenia.

Sylwia - trzymam kciuki za betę!
Trzcinka - CUDO! Pezwepiękna!
Muszę dziś kartę do do aparatu też sobie sprawić.
Małe doświadczenie - pajacyki next i carters (zwłaszcza carters - do dostania na allegro) są bezkonkurencyjne. Koniecznie zapinane przez środek (sa tez takie lekko z boku, ale to już nie to).

Trzcinka, sliczna corcia i taka duża:))) słodka:)

Sylwia ja też widzę ta drugą kreseczkę jeszcze wyraźniejsza:))) dawaj znac jaki wynik bety:))chyba Twój cud się spełnił;)))))

Agusiapela ja z kolei kupowałem w aptece kosztowały +/- 1600 zł. Szybko się stymulowałam. Powodzenia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry