• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc Dziewczyny,

Sylwia, SUPER!!!! Druga kreseczka z kazdym dniem jest mocniejsza. Kciuki trzymam za bete &&&&&&&

Pingwinek, ciesze sie,ze wszystko ograniczy sie do diety.

Bylam dzis na krzywej. Nie bylo tak tragicznie bo tutaj glukoza jest rozcienczona i o smaku pomaranczowym. uffff
Niestety wlasnie sprawdzilam wyniki i niepokojacy jest poziom po 1godzinie 1,73g/l ,wg norm powinno byc ponizej 1,4
Po 2 godzianch juz jest w normie bo 1,43 a norma to ponizej 1,53.
Mam nadzieje,ze nie beda chcieli mnie zatrzymac w szpitalu jak Pingwinka. Zadzwonie do nich w poniedzialek. Qurcze a ja od tlustego czwartku marze o polskich paczkach i myslalam,ze w Polsce sie ich najem do syta buuuuuuuuuuu
Generalnie nie jem slodkiego jedynie co to soki owocowe i owoce ktore jem maja cukier. CO ja bede teraz jadla i pila ??? buuu

Agapl, mialas obciazenie 50? Ja slyszalam ze jak cos wyjdzie podwyzszonego to robia 75... Ale to moze od lekarza zalezy. Moja dr kazala od razu 75 wlasnie po to zeby juz nie robic wiecej.

Agapl - nie znam się na tym do końca, ale wydaje mi się, że najważniejszy jest wynik po 2 godzinach, czasem wręcz odchodzi się od sprawdzania po godzinie. Niemniej jednak mi sprawdzono i po godzinie i po 2 godzinach i oba były przekroczone, przy obu wynikach była literka H (high), czyli może ma to jakieś znaczenie, ale w każdym razie chyba ten po 2 godzinach jest ważniejszy. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

A ja zapomniałam się pochwalić, że w szpitalu zrobiono mi usg i potem pokazano twarz córeczki, nawet nie wiedziałam, że zrobiono jej zdjęcie, myślałam, że to rutynowe badanie :) Po codziennym ktg, od którego uciekała, jak mogła, córeczka nawet się nie buntowała przeciwko usg...

Zdjęcie0188.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0188.jpg
    Zdjęcie0188.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 70
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry