• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc Dziewczyny,

Dziekuje bardzo za Wasze wsparcie i info. Uspokoilyscie mnie. Wczoraj sie zdenerwowalam a na dodatek net przesta znowu dzialac i nie moglam sie niczego wiecej dowiedziec grrr

Dzis mamy spotkanie rodzinne, na ktore bardzo nie chce mi sie isc. Ubiore sie w szeroka sukienke,moze ich nie bedzie kusilo by dotykac moje brzucholo. Jak ja tego nie lubie. Czy ja wszystkich z wystajacym brzuchem dotykam i klepie???

Pingwinek, Malutka sliczna :-)

Milej slonecznej niedzieli!!!

Agapl u mnie też po obciążeniu 75 g glukozy krew była pobierana tylko po 2 godzinach. Mój wynik był przy górnej granicy 134 a norma jest do 140 i lekarz powiedział, że jest w porządku. U Ciebie też wszystko będzie ok i nie trafisz do szpitala :tak:

Pingwinek super fotka Twojej Niuni. Dobrze, że pobyt w szpitalu zakończył się pomyślnie i że nie będziesz musiała wstrzykiwać sobie insuliny. Trochę diety jeszcze nikomu nie zaszkodziło więc dasz radę :-)

Pozdrawiam i życzę miłego, pełnego słońca dnia ;-)

A ja przesyłam Wam

1044260_556654231042808_1622577080_n.jpg

Trzcinka GRATULACJE!!!!!!!. Piękna dziewczynka, tak jak dziewczyny piszą, nie wygląda jakby dopiero wyszła z brzucha. Szok tak szybko ci poszło, marzę o takim porodzie.
Sylwia i ja widzę wyraźną drugą krechę, też miałam te testy i też je robiłam co chwilkę. Gratulacje.
Gotadora mam te koszule i strasznie duże wychodzą.
Aduś ja czasami mam ten ból, jakby rwa kulszowa, ale potem przechodzi.
Miliaa zgaga mnie męczy od 3 dni, migdały nie pomagają. Mleko piję i jakoś po nim mam chwilkę spokoju. Uważaj na słodycze, bo one strasznie ją wywołują.
Pingwinek dobrze, że tylko dieta cię czeka, łącze się z tobą w kłuciu, tylko że ja zastrzyki muszę sobie podawać i powiem ci że wolałabym się kłuć i badać cukier niż te zastrzyki. Śliczna twarzyczka.

Byłam wczoraj na spacerku z pieskiem moich rodziców, obeszłam całe jezioro. Dziś umieram z bólu spojenia, dlaczego mnie to musi spotykać :(((

SonySony współczuję tego bólu...mam nadzieje ze szybko przejdzie...

Avocado kurcze, a ja pamiętam jak dopiero test robiłaś…jak ja się przygotowywałam do pierwszego podejścia, a to już 21 tydzien:):) gratulacje:):)

Ja dzisiaj mamna obiedzie teściów...a wiecie jak to jest...dom musi byc posprzatany, wszystko na cacy....

reklama
milej niedzieli laski, kurcze juz mi sie śni cala ta wizyta
wczoraj troche sie odstresowalam z znajomymi byłam jedyna kobieta w towarzystwie z emkiem i jego kumplami bylo super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry