• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

SonySony moja koszula jest ok, ja nie mam dokładnie z tego linku, chodziło mi o fason, kupiłam w hurtowni odzieżowej, jest innej firmy może dlatego jest inna, tzn rozmiar ok i bawełna też ok, a kupiłam na szybkiego przed pójściem do szpitala

Sony mam nadzieje i życzę Ci, aby ból jak najszybciej minął

reklama
Witajcie dziewczynki

Właśnie wróciłam z centrum handlowego, bo zasiusiałam już wszystkie testy od soboty (w liczbie 14). I pojechałam po nowe zapasy. Oczywiście po powrocie musiałam przetestować. Testy o czułości 25, wymuszony mocz i takaaa kreska

Zobacz załącznik 570390

:-D:-D:-D

Miłej niedzieli kochane bo ja już zwariowałam :-D:-D:-D

Sylwia, ogromne gratulacje. A mówiłaś, że teraz musisz samochód spłacić i może za rok spróbujesz. A teraz masz nowy, wygodny i bezpieczny samochód, żeby nim dzidziusia wozić :tak:
Przeniosłaś się na to forum i od razu jesteś w ciąży. Ja tez tak chcę :-D

Ikasia ja to dopiero chyba jak urodzę to uwierzę :rofl2:.
Aduś tak, zrobię od razu i HCG i progesteron. Zastanawiam się tylko czy jeszcze sobie TSH nie zrobić czy jeszcze poczekać z parę dni. A Tobie kochana jak idzie leżakowanie?
milagros - oj tak, spisuje się. Mała producentka pokazuje co potrafi. :tak:
gotadora - jak się czujesz? I oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D

reklama
Sylwia, ogromne gratulacje. A mówiłaś, że teraz musisz samochód spłacić i może za rok spróbujesz. A teraz masz nowy, wygodny i bezpieczny samochód, żeby nim dzidziusia wozić :tak:
Przeniosłaś się na to forum i od razu jesteś w ciąży. Ja tez tak chcę :-D

Lawendowy to forum jakieś magiczne. Tutaj powinien być drogowskaz dla długich staraczek in vitrowych. Wchodzisz na chwilę, zarażasz się bakcylem, a potem 9 miesięczna rekonwalescencja :rofl2:. Tutaj tyle fluidków, tyle wirusków ciążowych że nie ukryjesz się lawendowy, bo coś czuję i że i Ciebie zaraz dopadnie :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry