Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mleko zakupione, wiec jakby co to będę się jakos ratować...co do spojenia to tez czuje je bardzo intensywnie, szczególnie jak posiedze trochę...ale u mnie Marcel siedzi bardzo nisko i glowka ciśnie mnie na kosc lonowa...
boli jak nie wiem
Wszystkiego najlepszego, dużo miłości na dalszej drodze życia.
Szok jaką on ma dużą garderobę, pewnie i tak połowy mu nie założę. Już 5 pralek wstawiłam a to jeszcze nie koniec!!!
dam radę, na szczęście ciuszki są małe i sporo mieści się ich w pralce. Myślałam, że będzie 10 pralek ale zmieszczę się w 8
Myślę, że w najbliższym tygodniu wyrobię się z praniem, prasowaniem i układaniem i wtedy to już błogie lenistwo i oczekiwanie na synusia 
Co Ty na to?
Tak się cieszę i GRATULUJĘ:-) Dzielna dzidzia. No to teraz trzymam za mega przyrosty i spokojne

Pozostaje tylko jego uaktywnienie - mam nadzieję, że wyniki będą OK i startujesz do IVF. Kciuki już zaciśnięte.