Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardziej będzie widać na drugich prenatalnychU mnie nawet nie patrzył ale podczas mierzenia go zauwazylam wlasnie rozchylone nozki ...kazdy mi mowi ze bd 2 chlopakow![]()

W Swietochlowicach leżysz kochana ?Jestem. ..jesteśmy
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7![]()
Bardzo się cieszę że maluchy zdrowe, jak nic widać że to chłopak i dziewczynkaDziewczyny jestem ....wichury straszne były nie było przejazdu przez miasta lasem musiałyśmy wracac po samych dolach wszedzie drzewa powalone więc masakra ogólnie, ale jesteśmy cali i zdrowi
wyniki usg są ok lekarz powiedzial ze ryzyko jest o wiele mniejsze niz podstawa.
Kości nosowe sąrączki nóżki, pęcherze wszytsko na miescu w normie i widoczne
tętno 1 : 172ud/min licze ze to dziewczynka
tętno 2 : 160 ud/min
łożysko tylna ściana wysoko więc chyba dobrze nie znam sięogolnie powiedział wyniki bardzo dobre bo w moim wieku norma np 800 co do wad a ja mam 4000 ponad wiec mysle ze bedzie ok.
Dostałam śliczny filmik i wgl super byłodołączam wam zdjęcia mojej parki
![]()

Tak, akurat mąż dr ma dziś dyżur więc nie było problemu z przyjęciem

To superTak, akurat mąż dr ma dziś dyżur więc nie było problemu z przyjęciem![]()