Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurde, to teraz zaczynam się martwićMi bada usg dopochwowo i jeszcze ręcznie sprawdza
Kurde, to teraz zaczynam się martwićMi bada usg dopochwowo i jeszcze ręcznie sprawdza
Kurde, to teraz zaczynam się martwića wizyta dopiero za trzy tygodnie
Ale robił mi cytologię ostatnio to chyba by zauważył???Zwariować można
![]()
Chetnie bym Wam wstawila fotke, ale ja mam jakis odwieczny problem ze wstawianiem zdjec tutaj
Dziewczyny niestety taki urok dmuchamy na siebie ile mozna a i tak te szyjki jakos leca. Na szczescie wszystkie juz jestescie w bezpiecznym etapie dla malucha !
Martka kiedy Ci wyjmuja pessar ?
Jutro zaczynam 22
Walczę z ogarnięciem mieszkania czyt. Popadam w depresję, zostało mi 20 dni a w domu bałagan m całymi dniami w pracy a ja nie mogę nic sama nawet przesunąć, chociaz przyznam wam się ze pomalowałam wczoraj ścianę w pokoju a dzis część przedpokoju. Nie jestem w stanie siedzieć w tym bałaganie bezczynnie.Właśnie martka jak u Ciebie? Ostatnio chyba się nie udzielasz
Martka Ty już tuż tużWalczę z ogarnięciem mieszkania czyt. Popadam w depresję, zostało mi 20 dni a w domu bałagan m całymi dniami w pracy a ja nie mogę nic sama nawet przesunąć, chociaz przyznam wam się ze pomalowałam wczoraj ścianę w pokoju a dzis część przedpokoju. Nie jestem w stanie siedzieć w tym bałaganie bezczynnie.
Dziewczyny powiem wam ze zaczyna do nas chyba docierać, ze to juz tak blisko, wczoraj leżymy i m mi sie pyta czy się boję bo on taki ja tez zaczynam się bać
Mój m mnie wczoraj zdziwil tym wyznaniem, ze się boi, bo caly czas raczej udaje chojraka . Chociaz juz powinnam sie zorientować po tym jak zadzwoniła do mnie jego mama i powiedziała ze ona będzie z moim m w tym pokoju od razu jak urodzę, przy ważeniu, mierzeniu itp , powtórzyłam to m , na co on tylko ze ok , a normalnie pewnie by powiedzial"a po co tam ona?"Martka Ty już tuż tuż![]()
Ja wczoraj do M mówiłam ze zaczynam się powoli bac. I dociera do mnie ze to jyz prawie koniec.