reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

No, ja jak na jechałam na badanie krwi - oczywiscie na czczo - to mąz spakował mi prowiantu jakbym na wycieczke jechała ;) I ledwo wyszłam z labu od razu sie dosiadłam do jedzenia:)

A co do tej wagi tak się zastanawiam, bo jak poszlam pierwszy raz, zeby potwierdzić ciąze - bylo to w 6 tygodniu, to wazylam 73 kg, teraz (16 tydz.) - waze 75 kg. To normalnie zeby tylko 2 kilo przytyc przez ten czas???

reklama
Wiesz Elpis,ja wczoraj byłam u gina i na jego wadze przytyłam 1 kg od ostatniej wizyty i wogóle od początku jak do niego zaczęłam przychodzić podczas ciąży.To dziwne,bo wydawalo mi się że ważę więcej bo na mojej nowo nabytej 2 miesiące temu ważę około 1,5 kg więcej niż na wadze u gina...

Czytalam gdzies ,ze w pierwszym trymestrze powinno sie przytyc gora 2kg. Wiec na naszym etapie taki wzrost wagi jest chyba w sam raz ;D pozniej zaczniemy chyba bardziej przybierac bo dzidzia zaczyna gwaltownie rosnac

Hmmm zastanawiam się tylko.. bo po ciuchach widze, ze przytylam naprawde sporo - ocenilabym to na jakies 10-12 kg. A wg wagi to jest tylko 2 kg.... Jak to się w tym organizmie dziwnie dzieje.... :)

okazało się że moja waga mnie oszukuje. Przytyło mi się już 5 kg. Ale to dobrze bo byłam taka chuda że nie mogłam na siebie patrzeć. Wszyscy w domu myśleli że mam anemię.

to ja sie teraz pochwale, nareszcie zaczelo byc cos u mnie widac. a i waga dzisiaj pokazala 3 kg wiecej:)

nie udalo sie, hehe, chyba tylko zalozycel watku moze temat zmienic.

buziaki:*:*

ps. wrocilam do domu, a juz kombinuje , co by to pozmieniac mozna ;D

reklama
Marthusiu, wlasnie przez te "kombinacje" widać, że odzyskałaś siłę i jesteś znów radosna. O to chodziło! Tak trzymaj!

Do góry