reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

Nekkar mnie gin waży przy każdej wizycie. Zresztą w karcie przebiegu ciąży taka rubryczka też jest i wydaje mi się że powinna byc wypełniana przy każdej konsultacji. Waga w ciąży też przecież dużo mówi o jej przebiegu. Myślę, że faktycznie powiinaś ją o to spytac.

Pzdr

reklama
U mnie położna za każdym razem waży i mierzy ciśnienie przed wejściem do gina... I wszystko zapisuje w karcie, a później gin wpisuje wszystkie wyniki badań - niedługo mi się skończą rubryczki...

Ja od ostatniej wizyty tj. 16.02 schudłam 0,6kg czyli reasumując od początku przytyłam 4,4kg. Obecnie waże 63,4kg

Ja się dzisiaj ważyłam i przytyłam 4 kilogramy od początku ciąży, w sumie jestem z siebie dumna, to chyba zasługa tych spacerków po parku u nas w mieście, jak mężuś przyjedzie do kraju to mnie pozna ;)

Tasha,a pogodzilas sie z mężem? Ja od ostatniej wizyty czyli po miesiącu przytyłam 2 kg,ważę 67 kg a na samiutkim początku ciązy przed schudnieciem wazyłam 63,5 kg,więc tylko 3,5 kg do przodu...ale od schudniecia aż 7 ::) chyba nie jest źle ;)

Ze mnie był chudzielec .Przed ciążą wazyłam 48kg a obecnie waże57kg.Mąż sie śmieje że już nigdy tyle nie będe wazyć ale i tak mam dalej rączki jak patyczki ;D ;D

To skoro tak mowisz ze chudzielec z ciebie byl to moze nam to udowodnisz?? Hyyy??!! Dalej czekamy na twoja fotke Kaju!!! Prosze, prosze, prosze, prosze, prosze!!!!!

Krecik ostatnio byłam blisko i chciałam wkleić zdjecie z moim przyjacielem ale okazało sie że zaduży rozmiar.Czy jest jakiś sposób na zmniejszenie rozmiaru?Ale tam i tak widać tylko moją twarz . ;D ;D

reklama
Sposob jest ale ja go nie znam! Mam juz taka opcje w aparacie ze robi fotki w 2 formatach!
A co do twojego zdjecia to nawet to jest ok! Dawaj swoja facjatke , rob kolejne fotki i wstawiaj je do galeryjki!!!
Wiecej odwagi! My tu nie bijemy tylko chwalimy!!!

Do góry