reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

jasne martwic to sie bedziemy jak nam pol roku po porodzie zostanie duzo na plusie a teraz to spoko tyjmy sobie ;)

reklama
Z pomiaru na 20 marca to mam 12 kg na plusie, ale najciekawsze jest to że ostatnie 6 kg przybyło w ciągu 6 tygodni ;D Aż się położna złapała za głowę... W czwartek idę na kolejną wizytę to zobaczę jaki będzie bilans ostatnich 3 tygodni...

To sie pocieszam ze nie tylko mi tak kilogramki rosna! Bylam juz w strachu jak mi moja ginka powiedziala ze musze uwazac! Na co , to ja nie wiem! Przeciez to w sumie moja sprawa jak ja pozniej ten nadmiar zrzuce!!!
Macie racje poki nachodzi nas na cos ochota to musimy ja zaspokoic!!! O reszte bedziemy sie pozniej martwic!!!
A moze wcale nie bedzie takiej potrzeby???????

no mi pykneło 10,5 kg ja tam mimo wszystko sie martwie i nie pozwalam sobie :(, owoce, warzywa,woda wasa, i chuda wedlina.(przynajmniej ostatnio jak po przedostatniej wizycie przez 3 tyg 3 kg). z Sebkiem dobiłam +30, teraz mowia ze jestem "mniejsza", byłam w szoku jak ze szpitala wrociłam, we własne majtki nie wchodziłam brrr zgroza,a teraz tym bardziej na lato. nie chce drugi raz przechodzic takiej załamki o napewno nie-e.

Ja od ostatniej wizyty się oszczędzam, gin mi powiedział żebym odstawiła słodycze i od 3 tygodni nie miałam nic słodkiego w ustach... Pozatym dozwolone tylko: ciemne pieczywo, warzywa, owoce, chuda wędlina, nabiał... tak zdrowo to jeszcze nigdy się nie odżywiałam, więc jestem ciekawa efektów za tydzień (mam nadzieję, że to nie będzie kolejne 6 kg) ;D

A u mnie trudno powiedziec...zawsze jestem wazona na różnych wagach..prowadzi mnie teraz szósty lekarz...Tak mniej wiecej mam 6 na +:)...to chyba dobrze..tymbardziej ze prawie nie czuje sie "większa":)

reklama
Do góry