Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitamRównież chciałam się dołączyć. Termin mam na 7 Lipca
.
Mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia, przy szpitalu. Ile trwają zajęcia ( miesiąc, dwa).. jak często w tygodniu się odbywają i ile czasu??
Zajęcia trwają 6 tygodni. Jest 12 spotkań - 2 razy po 2 godziny w tygodniu (wtorki i czwartki).
Dzięki Dziewczyny za listę rzeczy, które trzeba zabrać do szpitala. W sumie to mam uczęszczać do szkoły rodzenia przy szpitalu od końca lutego, ale warto już teraz wiedzieć :-).
Macie może rozeznanie, w których lumpikach w ZG jest dużo ubranek dla naszych maluszków? Wiem, że na deptaku jest mnóstwo lumpików, ale nie wiem które warto odwiedzać jeśli chodzi o małe ubranka. Ale może te, do których warto zajrzeć są na osiedlach a nie w centrum?
A od jakiego tygodnia najlepiej chodzić do takiej szkoły??
Podobno najlepiej zacząć około 26 tygodnia ciąży.
Jeśli chciałabyś chodzić na zajęcia do przyszpitalnej szkoły rodzenia, to radzę już zadzwonić do Pani Reginy i się zapisać. Im później to zrobisz, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie dla Ciebie miejsca. Z tego, co mówiła Pani Regina, to chętnych jest sporo i najlepiej zapisać się jak najwcześniej.
W czasie, gdy ja chodziłam, z powodu ilości chętnych Pani Regina uruchomiła dodatkową grupę plus zorganizowała 2 weekendowe spotkania (dwie soboty po 5 godzin zajęć) dla osób, które nie mogły uczestniczyć w spotkaniach w tygodniu.
Czy dzwoni się do niej bezpośrednio?? Może ktoś podać numer, będę bardzo wdzięczna![]()