Musisz mu jakoś wytlumaczyc że dla Ciebie to nie jest odpowiedni moment na jakąkolwiek chorobę więc czy covid czy nie to powinien uważać. Moja mała też dokazuje strasznie A ja całą ciążę spokojna jestem oprócz tam kilku incydentów. Także nie ma reguły wcale nie musi być od twoich nerwów. Ale mimo wszystko staraj się uspokajac może jakas muzyka relaksacyjna przed spaniemStaram się tłumaczyć sobie i myślę, że z dnia na dzień będzie lepiej. Boje się tylko żeby te nerwy nie zaszkodziły maluszkowi, bo strasznie dokazuje pod koniec dnia zwłaszcza jak jestem zdenerwowana cały dzień. Najbardziej teraz denerwuje się postawą męża który strasznie zafiksował się w sprawy covida i oglada ciągle filmiki w internecie żeby walczyć o swoje prawa. Nie nosi wcale maseczki, bo uwaza ze to nic nie da i że to ingeruje w jego wolność. Ostatnio podczas zakupów kazali mu założyć maseczkę to die klucil ze sprzedawca, ze się aż wstydzić za niego zaczęłam. Wszyscy mu juz mówią żeby dał sobie spokój a on swoje i nikogo nie słucha. Ciągle pisze na forach i niby mówi że pracuje wieczorami a tak naprawdę żeby mieć czas dla siebie i na te głupoty.Udaje bo jak podejdę to widzę co robi. Tesciowa ma z nim pogadać, bo też się jej to nie podoba, ale wiem ze ona tez za wiele nie wskóra...