Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no i stalo sie, robie golabki, ale ja zapiekam w piekarniku i robie z takiej kapusty ozdobnej, karbowanej, szybciej sie robia a w pracy z sosu bolognese dzis wyjadalam pieczarki hahahaha, jak jutro bedzie my robili lasagne to troszke bedzie ich mniej cos pomidorowe rzeczy mnie ciagna, ale nie same pomidory, tylko rzeczy w nich gotowane, duszone
Ja też mam pomidorowe zaciągi i jeszcze dzisiaj do tego doszło kiwi (trzeba było lecieć po koszyczek, bo na jednym się nie skończyło). Jestem tylko strasznie wdzięczna mojemu brzuchowi, że nie ma ochoty na słodycze, bo by się skończyło jak ostatnio 25 kg na plus.... Swoją drogą może mu jeszcze zasmakują
Mmmm, gołąbki, mniam!!! Też robię z kapusty włoskiej, takiej karbowanej, duuużo łatwiej i szybciej się robi, tym niemniej wolę te "babcine", z klasycznie śmierdzącej, twardej kapuchy
Ja od początku ciąży mam pomidorową zachłanność, pożądam ich pod każdą postacią, i pomidorówki i w sosach i z cebulką i same i w soku... Marzę o nich!