reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co można a czego nie?

kruszki ale odlotowy kociak!!! Uwielbiam je, kiedyś bardzo chciałam mieć sfinksa:tak: Nawet w cenach i hodowlach zaczynałam się orientować, kiedy zdałam sobie sprawę, że nie będę go miała w razie jakby co, z kim zostawić, bo wszyscy w rodzinie na koty uczuleni. Niby bez sierści uczula tyle co nic, ale nawet to "nic" mogłoby okazać się fatalne w skutkach dla moich chłopaków (ojca i brata), niestety.

A propos dźwigania...Zakupy noszę jak nosiłam, siaty tacham, plecaki, torby, podręczniki też. Nie przesadzam, ale też jakoś specjalnie nie panikuję jak muszę coś przemieścić;-)

reklama
:) nie jest mu zimno, ma budke, a tak to pod koldra spi, albo pod kocem, wszedzie jezdzi z nami do PL tez, a jak widze ze mu zimno to wtedy mam koszulki, w podroz ma kurtki :)
a jak dziewczyny z paleniem?? ja sie przyznam ze nie moge sie powstrzymac, i co kilka dni musze zapalic :/ przed ciaza starlam juz rzucic ale do konca nie rzucilam

ja nigdy nie paliłam i nie cierpię smrodu papierosów. Wprowadzenie zakazu palenia w miejscach publicznych był jednym z najszczęśliwszych dni w moim życiu :)

kruszki, ja domagam się takiego zdjęcia w koszulce albo w kurteczce :)

odpowiedni temat czas zalozyc :D zakladaj bo ja juz zalozylam 2, wez cos w stylu nasze pupile czy cos :) czy cos nas kreci poza dziecmi hahah :D albo jakos takos, wymysl jakas fajowa tytule :D
ja nigdy nie paliłam i nie cierpię smrodu papierosów. Wprowadzenie zakazu palenia w miejscach publicznych był jednym z najszczęśliwszych dni w moim życiu :)

kruszki, ja domagam się takiego zdjęcia w koszulce albo w kurteczce :)

kruszki "czy coś nas kręci oprócz dzieci" :-D:-D:-D toż to genialny tytuł. I teraz poważniej
Za każdym razem kiedy wciągasz papierocha wyobraź sobie, że to Ty siedzisz w zamkniętej garderobie i ktoś ci wpuszcza tyle dymu, że się dusisz. Tak właśnie czuję się dzidziuś w Twoim brzuchu :-(
Ja paliłam przed pierwszą ciążą Udało mi się rzucić gdzieś w 5-6 tygodniu właśnie dzięki takim wizualizacjom. To najszczersza prawda tak właśnie jest. Nie palę do dziś da się na prawdę. Nie męcz swojego dziecko bo ono ma tylko Ciebie i tylko na Ciebie może liczyć...

a jak dziewczyny z paleniem?? ja sie przyznam ze nie moge sie powstrzymac, i co kilka dni musze zapalic :/ przed ciaza starlam juz rzucic ale do konca nie rzucilam

Ja rzuciłam palenie 2 miesiące przed zajsciem w ciąże, każdy myśli, że nie palę bo jestem w ciąży a tak na prawdę przestałam palić sama dla siebie :) A teraz to już wogóle nie ma mowy o paleniu :)

ja nie palę odkąd się dowiedziałam o ciaży. póki co wcale mnie nie ciągnie i w ciąży napewno żadnego nie zapalę. ale nie zarzekam się, że już nigdy nie będę palić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry