reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Kuba zajada czasem kapustę na surowo i bardzo mu smakuje.A tak to tylko marchewka.:tak:

reklama
utarte warzywka:
-marchewka
-seler
-ogórek
-pomidorek
-szczypiorek, pietruszka
i chyba tyle, czasem dostanie białej kapustki do podziamgania ale wypluwa bo nie pogryzie ;-)

I jak rosmerta Hubuś?
Kubie wysypka zbladła,aż miło popatrzeć.Teraz zostały takie suche placki,ale nawilżamy,nawilżamy,nawilżamy.....:tak:

no (odpukać) narazie ok :-) skóra nic się nie pogorszyła, dzisiaj podałam więc na sniadanko znowu troche kaszki (wiekszą porcję niz ostatnio) i zobaczymy:-)
a jak Hubek wcina ta kaszkę, az miło patrzeć:tak: sam bierze łyzeczkę i nabiera kaszke i do buźki trafia:-) (nie tylko oczywiscie) a na koncu to nawet miseczke wylizuje :-) tak mi go żal, że nic nie może jeść, bo widzę jaka mu to radość sprawia, no ale cierpliwości, poczekamy i zobaczymy, moze wszystko wróci do normy kiedyś:-)
cieszę się, że Kubusiowi już przechodzi ta wysypka:tak: super,:-)
biedne te nasze dzieciaczki, ech... ale wszystko bedzie dobrze:-)

ja Hubka jeszcze nigdy zadnym sterydem nie posmarowałam i napewno nie posmaruję. Jak lekko swedzi to natłuszczam parafiną ciekła i przytulam by sie nie tarł i nie drapał, a jak jest mocno naprawde to podaje lek homeopatyczny i po nim przechodzi taki atak swędzenia:tak:

wiem ,ze tak jest nasza pediatr tez homeopatka ale to nie dla mnie
ale dokładnie te same granulki bierzemy
to dla MARTYNKI

reklama
tuberculinum residuum 15ch:confused:
ile podajesz granulek?
z ciekawosci pytam:confused:
ja jestem zadowolona z z homeopati tak apropo

Do góry